• SV|
  • EN

Tietosuojaseloste

Tämä on Kiinteistö Oy Kaapelitalo Oy:n henkilötietolain (10 ja 24 §) ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste.

Rekisterinpitäjä

Kiinteistö Oy Kaapelitalo Oy
info@kaapelitehdas.fi
Y-tunnus: 0873650-6
Osoite: Tallberginkatu 1 C 15, 00180 Helsinki, Suomi

Tämä tietosuojaseloste selvittää, miten käsittelemme henkilötietoja Kiinteistö Oy Kaapelitalon viestinnässä, markkinoinnissa, asiakkuuksien hallinnassa sekä myynnissä.

Sinulla on oikeus henkilötietojen suojaan. Käsittelemme henkilötietoja ainoastaan lainmukaisten käsittelyperusteiden nojalla ja läpinäkyvällä tavalla. Kiinteistö Oy Kaapelitalo on sitoutunut suojaamaan yksityisyyttä tietosuojalain (1050/2018), EU:n tietosuoja-asetuksen (2016/679) sekä muun soveltuvan lainsäädännön mukaisesti.

Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa

Karoliina Eerola, puh 040 591 5005, karoliina.eerola@kaapelitehdas.fi

Rekisterin nimi

Yhteystietorekisteri

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus ja oikeusperuste

Käytämme henkilötietoja yrityksen viestintään, asiakkuuden hoitoon ja asiantuntijapalveluiden tarjoamiseen asiakkaillemme sekä markkinointiin ja myyntiin. Henkilötietojen käsittelyn peruste on yrityksen oikeutettu etu, asiakassuhteeseen liittyvät sopimukset tai henkilön suostumus.

Automaattinen päätöksenteko

Automatisoituja yksittäispäätöksiä (EU:n tietosuoja-asetuksen artikla 22) ei tehdä.

Käsiteltävät henkilötiedot

Henkilökohtaisesti tunnistettavat tiedot:

  • Yhteystiedot: nimi, sähköpostiosoite, puhelinnumero
  • Työtehtävään liittyvät tiedot: tehtävä, vastuualue
  • Työnantajayrityksen yhteys- ja taustatiedot
  • Tapahtumatiedot: tilaisuuksiin osallistuminen tai myynnin ja asiakaspalvelun yhteydenotot
  • Mahdolliset luvat ja suostumukset
  • Mahdolliset muut henkilön suostumuksella kerätyt tiedot.

Henkilötietojen säilytysaika

Säilytämme henkilötietoja vain niin kauan kuin on tarpeen yllä määriteltyjen tarkoitusten toteuttamiseksi kulloinkin voimassaolevan lainsäädännön mukaisesti.

Säännönmukaiset tietolähteet

  • Rekisteröityjen itse verkkosivuston, sähköpostin tai muuta kautta ilmoittamat tiedot
  • Yrityksen asiakasrekisteri
  • Suomen Asiakastiedon päättäjärekisteristä, yritysten julkisilta verkkosivuilta, verkon yhteisöpalveluista tai muista vastaavista rekistereistä saadut yritysten yhteyshenkilöiden tiedot
  • Viranomaisten pitämistä rekistereistä lain sallimissa rajoissa (esim. www.ytj.fi).

Tietoja kerätään myös Google Analytics -analytiikkatyökalun avulla Kiinteistö Oy Kaapelitalon hallinnoimilta verkkosivuilta sekä kyselytutkimusten teon yhteydessä (esim. SurveyMonkey, jonka tietosuojaseloste on kuvattu osoitteessa https://fi.surveymonkey.com/mp/legal/privacy.)

Henkilötietojen käsittelijät ja tietojen luovutus

Henkilötietoja käsittelevät ne yrityksen työntekijät, joiden työtehtäviin yllä mainittu käsittely kuuluu sekä yhteystietorekisterin tekniseen ylläpitoon ja käyttötukeen valtuutetut Kiinteistö Oy Kaapelitalon työntekijät ja kumppanit.

Tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille.

Säännönmukaiset tietojen luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle

Tietoja ei säännönmukaisesti luovuteta yrityksen ulkopuolelle.

Evästeiden (Cookies) käyttö

Tätä verkkosivustoa ylläpitää Kiinteistö Oy Kaapelitalo. Verkkosivustomme käyttää evästeitä. Eväste on pieni tekstitiedosto, joka tallennetaan tietokoneellesi tai mobiililaitteellesi, kun vierailet verkkosivustollamme. Tällä tavalla verkkosivusto muistaa vierailemasi sivut ja mieltymyksesi, joten sinun ei tarvitse valita niitä uudelleen joka kerta kun vierailet verkkosivustolla.

Evästeet voivat olla sekä pysyviä että väliaikaisia evästeitä. Pysyvä eväste koostuu tekstitiedostosta, jonka verkkopalvelin lähettää verkkoselaimelle ja jonka selain tallentaa, ja se on voimassa evästeen asetettuun päättymispäivään asti (ellei sitä poisteta ennen kyseistä päivämäärää). Väliaikainen eväste sen sijaan katoaa käyttäjän istunnon lopussa, kun selain suljetaan.

Evästekäytäntömme kertovat, mitä ja mihin tarkoituksiin käytämme evästeitä sekä mitä vaihtoehtoja sinulla on evästeiden hallitsemiseksi.

1. Käyttämämme evästeet ja niiden käyttötarkoitukset

Suvilahden käyttämät evästeet voidaan jakaa kahteen tyyppiin:

  • Toiminnalliset evästeet - Nämä ovat evästeitä, jotka ovat välttämättömiä verkkosivustomme moitteettomalle toiminnalle.
  • Muut evästeet - Käytämme muita evästeitä selvittääksemme, onko tämä ensimmäinen vierailusi verkkosivustollamme. Evästeiden avulla keräämme myös tilastotietoja verkkosivustomme käytöstä. Näihin tarkoituksiin käytämme Google Analyticsin evästeitä. Google Mapsin sekä Elfsightin upotukset keräävät omat evästeensä.

2. Evästeiden hallinta

Jos et halua tallentaa evästeitä tietokoneellesi tai mobiililaitteellesi, voit säätää selaimesi asetuksia ilmoittamaan ennen tiettyjen evästeiden tallentamista. Voit myös säätää asetuksia niin, että selaimesi hylkää tietyt evästeet. Ota huomioon, että tietyt verkkosivustomme osat eivät välttämättä toimi oikein, jos estät evästeiden tallentamisen.

Jos haluat tietää enemmän evästeistä, kuten tarkistaa, mitä evästeitä laitteellesi on tallennettu ja kuinka hallita tai poistaa niitä, käy osoitteessa aboutcookies.org tai allaboutcookies.org.

Voit tarkistaa ja / tai poistaa evästeet aina laitteeltasi. Voit poistaa kaikki evästeet tietokoneeltasi ja asettaa selaimesi estämään evästeet. Tämä tarkoittaa kuitenkin sitä, että sinun on nollattava asetuksesi aina, kun vierailet verkkosivustollamme, ja että jotkin sivuston osat eivät välttämättä toimi oikein.

3. Yhteystiedot

Jos sinulla on kysyttävää käyttämistämme evästeistä, ota meihin yhteyttä osoitteessa info(at)kaapelitehdas.fi.

Evästekäytäntöjämme voidaan muuttaa ajoittain. Voit aina tarkistaa voimassa olevat evästekäytäntömme tältä sivulta.

Rekisterin suojauksen periaatteet

Rekisterin käsittelyssä noudatetaan huolellisuutta ja tietojärjestelmien avulla käsiteltävät tiedot suojataan asianmukaisesti. Rekisterissä käytettävät järjestelmät on sijoitettu Kiinteistö Oy Kaapelitalon kumppanin valvottuun laitetilaan Suomessa. Tila täyttää Viestintäviraston laitetiloille annetun määräyksen (54A/2012M).

Rekisteritietoihin pääsee käsiksi ainoastaan rekisterinpitäjä ja erikseen nimetyt tekniset henkilöt. Vain nimetyillä henkilöillä on oikeus käsitellä ja ylläpitää rekisterin tietoja. Käyttäjiä sitoo vaitiolovelvollisuus.

Sinun oikeutesi

Sinulla on oikeus tarkastaa itseäsi koskevat rekisteriin tallennetut henkilötiedot. Sinulla on oikeus vaatia virheellisten tai vanhentuneiden tietojen oikaisua tai poistamista tai tietojen siirtoa järjestelmästä toiseen. Sinulla on myös oikeus rajoittaa tai vastustaa tietojesi käsittelyä EU:n tietosuoja-asetuksen artiklojen 18 ja 21 mukaisesti.

Sinulla on oikeus peruuttaa aiemmin antamansa suostumus tietojen käsittelylle tai tehdä henkilötietojensa käsittelyyn liittyvistä seikoista valitus valvontaviranomaiselle. Sinulla on myös oikeus kieltää tietojesi käyttö suoramarkkinointitarkoituksiin.

Lähetä kirjallinen tarkastuspyyntö allekirjoitettuna rekisteriasioista vastaavalle henkilölle postitse tai lähettämällä sähköpostia yrityksen osoitteeseen:

Kiinteistö Oy Kaapelitalo
Tallberginkatu 1 C 15
00180 Helsinki
info@kaapelitehdas.fi

Rekisterinpitäjä voi pyytää tarvittaessa pyynnön esittäjää todistamaan henkilöllisyytensä. Tarkastusoikeus on maksuton enintään kerran vuodessa toteutettuna.

Tietosuojaselosteen muuttaminen

Kehitämme liiketoimintaamme jatkuvasti, ja siksi pidätämme oikeuden muuttaa tätä tietosuojaselostetta ilmoittamalla siitä palveluissamme. Muutokset voivat perustua myös lainsäädännön muuttumiseen. Suosittelemme tutustumaan tietosuojaselosteen sisältöön säännöllisesti.

Päivitetty 27.5.2021