Vuokraa tila

Suvilahdessa voit järjestää monenlaisia tapahtumia, kuten keikan, kuvaukset, näyttelyn, yritystapahtuman, juhlat tai esityksen. Lyhytaikaisesti vuokrattavissa ovat näyttävä Kattilahalli sekä piha-alue Energiakenttä. 

Suvilahti on luovien tekijöiden kotipesä. Entisessä teollisuusmiljöössä saat vapauden toteuttaa tapahtumasi juuri sellaisena kuin haluat.

Löydä sopivat puitteet luonteikkaista vuokratiloistamme: Kattilahallista tai Energiakentästä. Tilat vuokrataan lähtökohtaisesti tyhjinä – saat itse vapauden suunnitella niihin juuri sellaisen sisällön kuin haluat. Asiantunteva tiimimme on aina apunasi. 

Vuokraamme tiloja myös Kaapelitehtaan kulttuurikeskuksessa.

Ympäristövastuullisuus on olennainen osa toimintaamme ja pyrimme jatkuvasti keventämään ympäristökuormaamme. Tavoitteenamme on tapahtumien ja rakennusten synnyttämien ilmasto- ja ympäristövaikutusten pienentäminen. Suvilahti on mukana Ekokompassi-ympäristöjärjestelmässä. 

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

myynti@kaapeli.com

Myyntipäällikkö Katja Valpas, puh. 040 751 5780
Tapahtumakoordinaattori Maiju Helpi, puh. 040 152 9071

Pyytäessäsi tarjousta kerro suunnittelemasi tilaisuuden ajankohta, arvioitu osallistujamäärä, sekä tilaisuuden luonne (juhla, seminaari, näyttely, konsertti, messut, kokous, kuvaukset).

HUOM. Ota Suvilahden tapahtumiin liittyvissä asioissa (esim. pääsyliput, löytötavarat, myyntipaikat) suoraan yhteyttä tapahtuman järjestäjään.