Little Italy Festival

Energiakenttä
|
21.23.7.2023

Little Italy Finland festivaali on kuin pieni eloisa italialainen kaupunki tuotuna Helsinkiin. Festivaali tarjoaa mahdollisuuden uniikkiin italialaiseen viikonloppuun hyvän italialaisen ruoan ja viinin sekä musiikin ja kulttuurin parissa, koko perheen voimin!

Tule nauttimaan italialaisesta torialueesta autenttisten ja alkuperäisten tuotteiden kera - voit ostaa kotiisi herkullisia juustoja, viiniä tai vaikka pastaa! Poikkea myös taivaalliselta tuoksuvalla street food alueella, josta löytyy mm. aitoa italialaista pastaa, premium pizzakojuja ja gelaterioita. Mikset myös pysähtyisi aamu- tai iltapäiväkahville ja nautiskelisi samalla italialaisen kahvila-leipomon antimista?

Alueella sijaitsee nurmi, jonne voit istahtaa piknikille nautiskelemaan auringosta ja hyvästä ruoasta. Nappaa siis oma viltti mukaan!​ Viihtyvyydestä pitävät huolen sekä italialaiset että suomalaiset artistit, joita esiintyy viikonlopun aikana.

Vuoden 2023 artistikattaukseen kuuluu mm. vuonna 2021 mukana ollut tenori Maurizio Tassani, jonka lisäksi musiikkia kuullaan mm.: Capofortuna live, RAME (Pastaboys), Ricky Cardelli (Funk Rimini), Claudio Sasso, Sami Brothers, Toni Profondo, About_Me_Patrik, OAKHI Records, Tero Männikkö (Italo-Disco).

Koko perheelle viihdettä tarjoaa italialaiseen henkeen Sam Shaki, Minna Marlo & Freestyle Helsinki ja I Love italian food -brändin kokkishow ruoanvalmistuksen workshopin ja ruokashown muodossa.

Aikuiseen makuun löydät festarialueelta mm. VIP-proseccobaarin sekä Aperol-terassin. Voit nautiskella lauantai-illan viinisi vaikka Colosseum näkymillä! Pääset jokaisena iltapäivänä niin näkemään ammattikokkien pitämät ruokashowt, kuin myös nauttimaan heidän pitämistään ruoanvalmistuksen workshopeista. Hauskanpidon lomassa opit italialaisen ruoanvalmistuksen salat! Tapahtumassa on useampi eri esiintyjälava ja useita erilaisia alueita, joten mikäli haluat tulla viettämään lapsivapaata viikonloppua, sekin onnistuu!

Myös lapsille varattu alue on täynnä tapahtumaa ja ohjattua toimintaa, kuten Minna Marlon Freestyle jalkapalloa, Glitter kasvomaalauksia ja Mutaveijarien hulvaton lavashow! Ilmatäytteiset monumentit tuovat oman hohtonsa tapahtumaan: lapset voivat seikkailla suuren ilmalla täytetyn Colosseumin sisällä tai koittaa suoristaa Pisan tornia.

Avoinna:
Pe-su klo 11-23

Liput:
alk. 22,50 € - 48,50 €, www.lippu.fi

Instagram: littleitalyfinland
littleitalyworld.com
Tapahtuma Facebookissa