Olet täälläTapahtumia / Siivouspäivä Suvilahdessa

25.5.2019
Energiakenttä

SIIVOUSPÄIVÄ SUVILAHDESSA!
25.5.2019, Energiakenttä, Huilaamon ja Valvomon (rakennukset 9 ja 11) edusta, Suvilahti

Suvilahden kulttuurikeskusta pyörittävä Kiinteistö Oy Kaapelitalo, Suvilahti TBA, MMAF ry (Modified Motorcycle Assosiation of Finland) sekä Aliens MC tuovat yhteistyössä valtakunnallisen Siivouspäivän ensimmäistä kertaa Suvilahteen!

Siivouspäivä on kierrätyksen, vanhojen tavaroiden ystävien ja kaupunkikulttuurin juhlapäivä, joka muuttaa kaupungit isoiksi kirpputoreiksi ja markkinoiksi. Kuka tahansa voi kaupata tavaroitaan kaduilla, pihoilla tai kodeissa ja shoppailla itselleen päivän parhaat löydöt.

Suvilahdessa valikoima voi yltää myyjistä riippuen vauvanvaatteista moottorinosiin

Suvilahdessa Siivouspäivä toteutetaan Energiakentällä Huilaamon ja Valvomon (rakennusten 9 ja 11) edustalla, Helsinki Bike Shown, rakennettujen ja muunneltujen moottoripyörien ride-in-näyttelyn ohessa.

Osa Energiakentästä on varattu lähialueen asukkaiden omia kirpputoreja varten. Voit saapua ja valita paikkasi vapaasti!

Toinen osa Energiakentästä on puolestaan varattu motoristiharrastajien rompetoriksi ja alan harrastajien kierrätyspisteeksi. Rompetorin ajatuksena on toimia avoimena, ei-kaupallisena käytettyjen moottoripyöräosien yms. kirpparipaikkana, johon osallistuminen on ilmaista eikä ennakkoilmoittautumista tarvita. Myyntipaikat jaetaan saapumisjärjestyksessä.

Kerää siis ylimääräiset tilkkeet kellarin tai tallin perältä, pakkaa oma myyntipöytä tai vaikka viltti sekä tavarat mukaan, ja tule pistämään vaatteet, lelut, kirjat ja muut tilpehöörit kiertoon!

Muistathan, että jokainen osallistuja on oman myyntitapahtumansa järjestäjä. Jokainen on myös vastuussa omien jälkiensä siivoamisesta. :)

Tervetuloa mukaan!

Helsinki Bike Shown, Siivouspäivän ja rompetorin lisäksi Suvilahdessa järjestetään myös Suvilahden uuden graffitiaidan avajaiset ja maalauskilpailu. Uusi graffitiaita sijaitsee Kattilahallia (Voimalaitos, rakennus 1) vastapäätä Helen Sähköverkkojen sähköaseman ympärillä. Avajaisia juhlitaan klo 9-16. Säävaraus.

Avoinna:
Klo 11-16

Vapaa pääsy!

Tapahtuma Facebookissa
Helsinki Bike Show 2019 Facebookissa
siivouspaiva.com