Olet täälläTapahtumia / Helsinki Bike Show 2019

25.5.2019
Energiakenttä

MMAF: HELSINKI BIKE SHOW 2019
25.5.2019, Energiakenttä, Suvilahti

Helsinki Bike Show 2019 on rakennettujen ja muunneltujen moottoripyörien ride-in-näyttely.

Järjestävän yhdistyksen, eli MMAF:n (Modified Motorcycle Assosiation of Finland), tarkoituksena on edistää moottoripyörien rakenteluharrastusta. Yleisölle avoin tapahtuma tuo rakenteluharrastuksen kaikille nähtäväksi konkreettisella tavalla. Samalla alan harrastajat ja ammattilaiset saavat mahdollisuuden kokoontua pääkaupungin kesään vaihtamaan kuulumisia.

Paikalla on auringonpaisteen määrästä riippuen noin 80-150 muunneltua tai jopa kokonaan käsin rakennettua moottoripyörää. Suomalainen moottoripyörien rakentaminen on kansainvälisesti tunnustettua maailman huippua. Paikalla näkee joka vuosi maailman hienoimpia rakennettuja moottoripyöriä.

Rompetori
Huilaamon ja Valvomon (rakennukset 9 ja 11) edusta

Helsinki Bike Shown yhteydessä MMAF, Aliens MC, Suvilahti TBA ja Kiinteistö Oy Kaapelitalo järjestävät yhteistyössä virallisen Siivouspäivän tapahtuman. Siivouspäivänä kuka tahansa yksityishenkilö voi pystyttää oman kirppispöydän kadulle ja pihalle ja laittaa tavaraa kiertoon. Osa Suvilahdessa Siivouspäivälle varatusta tilasta (Huilaamon ja Valvomon edusta) on varattu myös motoristiharrastajien rompetoriksi ja alan harrastajien kierrätyspisteeksi.

Rompetorin ajatuksena on toimia avoimena, ei-kaupallisena käytettyjen moottoripyöräosien yms. kirpparipaikkana, johon osallistuminen on ilmaista eikä ennakkoilmoittautumista tarvita. Tapahtuma alkaa lauantaina 25.5. klo 11, ja myyntipaikat jaetaan saapumisjärjestyksessä. Kerää ylimääräiset tilkkeet tallin perältä, pakkaa oma myyntipöytä tai vaikka viltti sekä tavarat mukaan, ja tule pistämään osat kiertoon!

Avoinna:
Klo 11-16

Vapaa pääsy!

Tapahtuma Facebookissa