Hyra lokaler

I Södervik andvänds evenemangslokalerna ofta för konserter, filminspelningar, utställningar och privata tillställningar. 

I Södervik kan du ordna en spelning, fotografering, utställning eller föreställning. Det imponerande gamla ångkraftverket Kattilahalli och Energiplanen kan hyras för kortare perioder.

Södervik är en oas för kreativa människor. I den före detta industrimiljön har du friheten att genomföra ditt evenemang precis så som du själv önskar. 

Våra lokaler för uthyrning – det gamla ångkraftverket Kattilahalli och Energiplanen – är fulla av karaktär. Hitta den miljö som passar dig. De hyrs i första hand tomma – du får friheten att designa och planera sådant innehåll som du önskar i dem. Vårt kunniga team finns alltid till hands för att hjälpa dig.

Vi hyr ut lokalerna också i Kabelfabrikens kulturcentrum.

Miljöansvar är en integrerad del av vår verksamhet och vi strävar hela tiden efter att minska på vår miljöbelastning. Vårt mål är att minska de klimat- och miljöeffekter som evenemang och byggnader genererar. Vi utvecklar ständigt vår avfallshantering och minskar vår vatten-, el- och värmeförbrukning. Södervik är med i miljösystemet Ekokompass.

Kontakta oss och be om en offert!

myynti@kaapelitehdas.fi

Evenemangsförsäljningschef Katja Valpas, tel. 040 751 5780
Evenemangskoordinator Maiju Helpi, tel. 050 344 0451

När du ber om en offert meddela tidpunkten, antalet besökare och evenemangets karaktär (fest, konsert, utställning, mässa, möte).

OBS! Producenter och arrangörer för evenemang, utställningar och föreställningar ansvarar för eventuella hittegods och du kan kontakta dem direkt.