Cirko yhteistyöfestivaali: OuNous Festival

Kojehuone
|
7.10.12.2023

NouNous on nyt OuNous!

Kallo Collectiven vuodesta 2017 järjestämä NouNous Festival on kansainvälinen sanaton fyysisen komiikan festivaali. Yllättävää kyllä, tänä vuonna komiikan lisäksi on tarjolla myös sanoja! Ja kun rikomme omia sääntöjämme, täytyy festivaalin nimenkin vaihtua. OuNous!

Tämän vuoden paketti sisältää kotimaisten taitureiden lisäksi kansainvälisiä vieraita niin Ruotsista kuin Espanjasta.

Lotta & Stina: Twenty Years Later… Still Here!  
Humoristisen realistinen kuvaus kahden naissirkustaiteilijan yli 20-vuotisesta matkasta halki showbisneksen kiemuroiden. Yleisö otetaan mukaan akrobaattiselle matkalle esiripun toiselle puolen.

VAL / Svalbard ja Tom Brand
Esitys- ja valoveistos. Tule todistamaan VAL:n päivittäistä muuntumista – uppoudu teoksen maailmaan ja koe taiteilijoiden heittäytyminen VAL:n matkaan. 
 
Company Afterclap: Red Hot Condition
Energinen lycralla ja huumorilla maustettu esitys, joka käsittelee nykypäivän fitness-ilmiötä ja yhteiskunnan ulkonäköpaineita nykysirkuksen ja fyysisen komiikan keinoin.

Kapsel Company: Apparat
Esitys, joka paljastaa jokapäiväisten asioiden pinnan takaa yllätyksellisiä käänteitä. Jongleerauksen kautta tutkitaan, miten ihminen kommunikoi esineiden ja ympäristön kanssa.

Into The Wild: Esityksellinen luontoonpalauttamisopas - Henni Kervinen ja Riina Tikkanen
Esitys tuulettaa käsityksiä ihmisen kaksijakoisesta luontosuhteesta. 

Lisäksi OuNous-iltamissa nähdään festivaalin omat house-taiteilijoita, jotka työskentelevät Cirkossa festivaaliviikon ja antavat yleisölle näytteitä työstään sekä käydään taide- ja kulttuuripoliittisia keskusteluja.

Liput: 
12,50 € / 16,50 € / 18,50 € / 22,50 €
5 € / 10 € / 15 € Maksa mitä kykenet -vaihtoehto Maneesin esityksiin
www.tiketti.fi

cirko.fi/esitys/ounous-festival