Olet täälläTapahtumia / Suvilahti TBA: Maaliskuun tapahtumia

1.23.3.2019
Kojehuone

SUVILAHTI TBA: MAALISKUUN TAPAHTUMIA
1.-23.3.2019, Kojehuone (rakennus 8), Suvilahti

Tapahtumia runoilloista rokkifestareihin, lounaista lakkiaisiin, keskellä Suvilahden kulttuurikeskusta, täysin ainutlaatuisessa miljöössä!

Lounas
Arkisin tarjoilemme lounasta klo 11-14 kotiruokahengessä ja aina lämpimän vegaanisen vaihtoehdon kera. Lounaaseen sisältyy runsas salaatti- ja lisukepöytä sekä kahvi tai tee.

Järjestämässä juhlia
Suvilahti TBA on varustettu korkeatasoisella äänentoistolla ja valaisumahdollisuudet taipuvat tunnelmaan tilanteen mukaan. Tilasuunnittelussa on huomioitu niin puhe- kuin musiikkitapahtumat. Toteutamme erilaisia tapahtumia kymmenen henkilön seuruista tuhansien ihmisten festivaaleihin niin sisällä kuin ulkona.

Keittiö ja catering
Keittiömme filosofia perustuu kotimaisiin raaka-aineisiin, hävikin minimointiin ja käsityöhön. Näitä arvoja kunnioitamme myös yksityistilaisuuksissa ja tilausruuissa. Olemme toteuttaneet makkaramenut kuudelle ja cocktail-illalliset tuhansille. Olemme ruokkineet lapset ja leffatähdet, aina samalla asiakaslähtöisellä asenteella.


Tapahtumia:

Pe 1.3. MC Taakibörsta
Tapahtuma Facebookissa

Su 3.3. Aftherapy with Mødya Jules Sheng Marju Jekaterina Joonas L
Tapahtuma Facebookissa

Pe 8.3.
Suvilahden naistenpäivä
Tapahtuma Facebookissa

La 9.3. Tuomari Nurmio (soolo) (loppuunmyyty)
Tapahtuma Facebookissa

Pe 15.3 Dave Lindholm (soolo) (loppuunmyyty)
Tapahtuma Facebookissa

Pe 22.3. Edu Kettunen ja Mika Kuokkanen
Tapahtuma Facebookissa

La 23.3. TRY LAND HELSINKI: Gregor Tresher, The Reason Y, Joonas L, Frankov, Unterberg, Jekaterina, Avion, Kristiina Männikkö, Kasumiu, Jeku
Tapahtuma Facebookissa

K-18

Liput:
10 €-22 €, ovelta ja www.tiketti.fi