Olet täälläTapahtumia / Street Food Carnival

29.30.7.2016

STREET FOOD CARNIVAL
29.-30.7.2016, Suvilahti

Viikonlopun mittainen Street Food Carnival valtaa Suvilahden heinäkuussa!

Street Food Carnival -ruokafestivaali tarjoilee katuruokaa ja musiikkiohjelmaa yli 30 ruokatoimijan ja kotimaisen musiikin kärkinimien voimin. Aiemmin Kasarmitorilla ja Kaapelitehtaalla järjestetty ja suuren suosion saavuttanut katuruokatoimijoiden järjestämä tapahtuma kasvaa tänä kesänä uusiin mittasuhteisiin, kooten yhteen yli 30 street food -keittiötä ja toista kymmentä tuhatta vierasta.

Ensimmäistä kertaa isommille kentille Suvilahteen siirtyvä festivaali panostaa tällä kertaa erityisesti kasvisruokaan, monipuoliseen musiikkiohjelmaan sekä viihtyvyyteen mm. yhtenäisen anniskelualueen muodossa.

Tapahtuma haluaa kerätä yhteen kaiken sen mikä Suomen kesässä on parasta - hyvän ruuan, musiikin ja toivon mukaan koko viikonlopun paistavan auringon. Sateen sattuessa ruokailutilaa löytyy myös Kattilahallista. Luvassa on myös uusia tuttavuuksia katuruokakentällä, esim. nyhtökauran ympärille annoksensa kokoava Fat Tomato. Uusia katuruokatoimijoita edustavat myös sechuanilaisia pitaleipiä tarjoileva Rou Jia Mo Cart, pintxoja ja tapaksia valmistava Montgovan sekä Virosta saapuva Raheline Rakett.

Juomapuolella löytyy niin viinejä kuin panimotuotteita, joita voi nauttia koko tapahtuma-alueen laajuisella anniskelualueella.

Musiikkipuolella viihtyvyydestä vastaavat lauantaina kovaa suosiota nauttiva Tuuttimörkö sekä kotimaisen rapskenen konkariosastoa edustava Asa bändeineen. Sunnuntaina lavan ottavat haltuun Laineen Kasperi ja Palava Orkesteri, sekä vastikään erinomaisen esikoislevyn julkaissut Elias Gould. Ohjelma täydentyy vielä lähempänä tapahtumaa.

Katuruokatoimijat:
BBQ on Wheels
Fat Tomato
Kimchi Wagon
Loving Hut Express
Käpylän Majakka
Rou Jia Mo Cart
Kusmiku Food Truck
Montgovan
Tacorita
B-Smokery
Social Food
Street Gastro
Fisu & Ranet
Isoäidin jäätelötehdas
Ice Dream Bike
Brooklyn Bakery
Roheline Racket (EST) sekä
monta muuta kotimaista ja kansainvälistä toimijaa.

Avoinna:
Pe klo 14-23
La klo 12-23

Liput:
Ennakkoon 10 €, Kimchi Wagonin Hietaniemen hallin toimipisteestä ja Kampin keskuksen 6K -food marketista (kesäkuun puolivälistä lähtien).

streetfoodcarnival.com