Olet täälläTapahtumia / PERUTTU Tanssiteatteri Hurjaruuth: Talvisirkus Vauhti

5.11.202010.1.2021
Kattilahalli

PERUTTU

TANSSITEATTERI HURJARUUTH: TALVISIRKUS VAUHTI
5.11.2020–10.1.2021, Kattilahalli, Voimalaitos (rakennus 1), Suvilahti

Koronavirusepidemian leviämisen estämiseksi pääkaupunkiseudulla jatketaan rajoitustoimenpiteitä 10.1.2021 saakka. Näin ollen Talvisirkus Vauhdin kaikki tämän esityskauden näytökset peruuntuvat. Lue lisää: hurjaruuth.fi/turvallisuus


Tanssiteatteri Hurjaruuthin legendaarinen Talvisirkus nähdään tänä vuonna Suvilahdessa! 

Talvisirkus Vauhdin kyydissä liu’utaan kaupungin vilinään ja salaperäisille sivukujille. Urbaani katukuva vaihtuu välillä talvisiin maisemiin kun matka taittuu vauhdilla – fillareilla, rullaluistimilla, tasapainoskoottereilla ja rattikelkalla. Huimapäisten BMX-pyöräilijöiden ja rullaluistelijoiden lisäksi esityksessä nähdään sirkuslajeja ilma-akrobatiasta nuorallatanssiin ja jongleeraukseen.

Talvisirkus Vauhdin tekijäryhmältä voi odottaa takuuvarmasti taidokasta jälkeä. Ohjaaja Sanna Silvennoisen lisäksi mukana on monta huippusuositusta Talvisirkus Rakkaudesta tuttua nimeä. Pukusuunnittelusta ja näyttämövisuaalisuudesta vastaa Mirkka Nyrhinen, valosuunnittelusta Juho Rahijärvi ja koreografiasta Katja Koukkula ja Jussi Väänänen. Mukana työryhmässä on myös useita Talvisirkusten videolavastuksia luonut videosuunnittelija Joona Pettersson, äänisuunnittelija ja miksaaja Antti Nykyri sekä monipuoliset muusikot ja säveltäjät Iiro Ollila ja Hannu Risku.

Talvisirkuksen kotinäyttämönä toimi 20 vuotta Kaapelitehtaan Pannuhalli Ruoholahdessa. Kaapelitehtaan yhteyteen tulevan Tanssin talon rakennushankkeen aikana Talvisirkus nähdään Suvilahden Kattilahallissa vuosina 2020 ja 2021. Syksyllä 2022 Talvisirkus nähdään uudessa Tanssin talon Erkko-salissa.

Esitykset:
Katso näytösajat
Kesto 70 min. Ei väliaikaa.
Ikäsuositus 3+

Liput:
Arkiaamuisin 15 €
Ke–to 28 €
Pe–su, pyhäpäivät ja ensi-ilta 32 €
Marraskuun näytösten liput myynnissä nyt Hurjaruuthissa ja www.lippu.fi
Joulu-tammikuun näytösten liput ovat myynnissä 5.10. klo 12 alkaen.

Lippuja myydään vain rajoitetulle yleisömäärälle, reiluin turvavälein. Ilta- ja viikonloppunäytöksiin on saatavilla lippu.fi:n kautta paikat 1-4 henkilön lippuryhmissä saman ruokakunnan jäsenille. Hurjaruuthin kautta on mahdollista ostaa myös useampia vierekkäisiä paikkoja. Hurjaruuthin Ajankohtaiset turvallisuusohjeet

Varaukset ja tiedustelut Hurjaruuthista, puh. 09 565 7250 (ti–pe klo 10–16) tai liput(a)hurjaruuth.fi.

Pyörätuoli- ja avustajapaikat vain Hurjaruuthista. Esteetön kulku.

talvisirkus.fi

Kuva: Talvisirkus Vauhti / Joona Pettersson