Olet täälläTapahtumia / Oranssi ry: Toukokuun tapahtumat

2.28.5.2019
Valvomo

ORANSSI RY: TOUKOKUUN TAPAHTUMAT
2.-28.5.2019, Oranssi ry, Valvomo (rakennus 11), Suvilahti

Oranssi ry on nuorten omaehtoiselle kulttuuri- ja asumistoiminnalle perustuva kansalaisjärjestö, jonka juuret ovat 1990-luvun talonvaltausliikkeessä.

Kaikki Oranssin tapahtumat ovat päihteettömiä ja pääosin ikärajattomia. Oranssilla ei hyväksytä syrjintää - ei rasismia, ei seksismiä tai muita syrjinnän muotoja. Tiloissa kunnioitetaan jokaisen itsemääräämis- ja määrittelyoikeutta - kunnioita sinäkin! Meininki = DIY! Cash only!

Esteettömyystiedot: Sisäänkäynti Oranssille on esteetön, ja esteetön WC löytyy. Tapahtumatila on kokonaan esteetön ja siinä mahtuu liikkumaan myös isommilla apuvälineillä. Vessat ovat sukupuolineutraaleja.


To 2.5. UpARTera - teatteriryhmän esitys
Ovet klo 18, esitys alkaa klo 19
Vapaa pääsy. Suositeltu ikäraja 15 v.
Tapahtuma Facebookissa
facebook.com/upartera

La 4.5. ABOY MÖLJÖKKI LTD -singlen julkkarikeikka
Ovet auki klo 19, soitto klo 19.30-20.30
Ei ikärajaa, vapaaehtoinen pääsymaksu.
Tapahtuma Facebookissa

Ma 6.5. Zyanose (JPN), 偏執症者 Paranoid (SWE), Sex Dwarf (SWE)
Klo 18.30-21
Japanin Osakassa perustettu pitkän linjan mölyhardcorebändi Zyanose tekee vuonna 2019 pitkän maailmankiertueen, joka ulottuu muutaman keikan verran myös Suomeen. Parhaillaan käynnissä olevan kiertueen Euroopan keikoilla japanilaisten mukana kiertävät 偏執症者 (Paranoid) sekä piakkoin uuden albumin julkaiseva Sex Dwarf, joten Zyanosen lisäksi Oranssilla on tarjolla myös ruotsalaista mögää kahden bändin verran.

Liput 8 €, myydään vain ovelta, joten paikalle kannattaa tulla ajoissa.
Tapahtuma Facebookissa

Pe 10.5. - Su 12.5. Tattoo Circus
Tapahtuma alkaa perjantaina klo 11.
Tattoo Circus on solidaarisuustapahtuma, joka vastustaa vankiloita ja tukee poliittisia vankeja levittämällä tietoa, kirjoittamalla kirjeitä sekä keräämällä varoja poliittisille vangeille. Samalla tapahtuma on kohtaamispaikka niille, jotka haluavat auttaa toisiaan ja toimia yhdessä sortoa vastaan. Lisäksi Tattoo Circus esittelee tatuointikulttuuria ja tuo yhteen tatuointiartisteja, jotka haluavat tukea poliittisia vankeja työllään ja taidoillaan.
Tapahtuma Facebookissa
tattoocircushki.noblogs.org

Pe-la 17.-18.5. Loukon keikkaillat
klo 19-22
Pe: Karkki & the Car Keys / Goo-Hags / Sir Liselot / Rokets
La: 1981 / Hius / Kansanmurha / Aus Tears
Liput pe 5 €, la 6 €
kulttuuriloukko.fi

Ma-pe 20.-24.5. Pixelache Festival 2019!
Festivaaliohjelmasta Oranssilla järjestetään:

facebook.com/pixelache
breaking5thwall.pixelache.ac
breaking5thwall.pixelache.ac/festivals/breaking5thwall/the-programme

La 25.5. The MES, Torsokiista, Bad Sauna
Ovet auki klo 19, soitot n. 19.30-22
Liput 3 €

Tiistaisin Oranssin avoimet sirkustreenit
Klo 18-21
Oranssin sirkustreenit ovat kaikille avoimia ja ilmaisia tapahtumia. Omia välineitä suositellaan tuomaan mukaan, mutta jos et omista, niin tule silti rohkeasti paikalle ja kysy lainaan. Mitäänhän ei ole pakko tehdä, eikä sitoutua mihinkään, joten älä epäröi ja tule messiin! Lisätiedot: leo.kaipiainen(at)sirkusmagenta.fi.
//
Oranssi circus training is an open and free event for all. Traditional training sessions are organized every Tuesday from 6 pm to 9 pm in Oranssi club. It is advised to have your own probs but if you don't have any don't worry, just come and ask to borrow. If you have any questions don't hesitate to ask. More info: leo.kaipiainen(at)sirkusmagenta.fi.
Tapahtuma Facebookissa

Ma 27.5.  Oranssin maanantaikahvila
Klo 15-20
Tervetuloa Oranssille hengaamaan vapaamuotoisesti, nauttimaan vegaanisen kahvion antimista ja puuhaamaan yhdessä! Vegaaninen kahvio toimii vapaaehtoisella maksulla, joten jokainen voi maksaa (tai olla maksamatta) tarjottavista oman tilanteensa mukaan.