Olet täälläTapahtumia / Oranssi ry: Maaliskuun tapahtumat

1.31.3.2019
Valvomo

ORANSSI RY: MAALISKUUN TAPAHTUMAT
1.-31.3.2019, Oranssi ry, Valvomo (rakennus 11), Suvilahti

Oranssi ry on nuorten omaehtoiselle kulttuuri- ja asumistoiminnalle perustuva kansalaisjärjestö, jonka juuret ovat 1990-luvun talonvaltausliikkeessä.

Kaikki tapahtumat Oranssilla ovat ikärajattomia ja päihteettömiä. Eikä sitten mittään syrjintää tai rasismia tai seksismiä tai puoluepolitiikkaa tai tuputtamista kiitos. Tiloissa kunnioitetaan jokaisen itsemääräämis- ja määrittelyoikeutta - kunnioita sinäkin! Meininki = DIY! Cash only!

Tarkemmat esteettömyystiedot: Sisäänkäynti Oranssille on esteetön, ja esteetön WC löytyy. Tapahtumatila on kokonaan esteetön, ja siinä mahtuu liikkumaan myös isommilla apuvälineillä. Pienempään takatilaan, joka toimii toisinaan mm. kahviona, saa rampin sisäänkäynnin kynnykselle. Vessat ovat sukupuolineutraaleja.


1.-2.3. Judas Chair Collective Festival 2019
Klo 18-23
Järjestyksessään toiset JCC Festit manifestoituvat Helsingin Oranssi Klubille tuoden yhteen undergroundin synkempää ja pahaenteisempää laitaa. Tänä vuonna keskitymme kotimaisiin voimiin, mutta mukana on harvoin nähtyjä entiteettejä, hämäriä spektaakkeleita ja kiinnostavimpia värähtelyitä. Niin vanhoja asemansa jo kiveen kirjoittaneita, kuin neitseellisempiä voimia.
//
The second coming of JCC Fest will manifest itself 1.-2. of march 2019 on Helsinki's all-ages club Oranssi. This year we will concentrate on purely Finnish forces, but we will have rarely seen entities, obscure spectacles and most interesting vibrations. Those who have already set their name in stones and some who have more virginal powers.

Liput / Tickets:
10 € / 1 pvä, 18 € / 2 pvää
10 € / 1 day, 18 € / 2 days
Tapahtuma Facebookissa

3.3. KICK BACK 2.0
Klo 15-21
Ensimmäinen Kick Back helmikuussa oli kävijämenestys, ja siksi haluamme pitää hauskaa toistekin! Tervetuloa Suvilahteen nauttimaan hyvästä musiikista ja ruoasta, rentoutumaan taiteen ja korttipelien parissa ja tekemään takuuvarmasti tyylikkäitä kirppisostoksia! DJ Mutoni ja DJ Ranu soittavat rennossa tunnelmassa parasta sunnuntaimusiikkia. Luvassa on kaikenlaista tyylilajeista Afrobeats, Hiphop ja R&B. Tapahtuma on ilmainen, mutta toki kannattaa varata mukaan käteistä ruokaa ja kirppislöytöjä varten! Kick Back -tapahtumassa noudatetaan turvallisemman tilan periaatteita.
//
Here we go again!The first Kick Back in February got us shook to the core!!! So we decided that one time is not enough! On the 3rd of March Kick Back will be the perfect program for Sunday once again. Come over to Suvilahti to enjoy great music and food, dance, relax, play card games, create art, take pictures, hang out with friends, shop second hand clothing, network or just chill and enjoy the feeling! Kick Back is for relaxing and having a great time with great people. DJ Mutoni and DJ Ranu will be playing you the best bangers for Sunday while you can eat, dance, get some new friends and check out what the trendy people of Helsinki have brought for second hand sale! Kick Back is a safe space.
 
Free entry!
Tapahtuma Facebookissa

9.3. Uudenmaan lihastautiyhdistys ry leffanäytös: Pihalla-elokuva
Klo 15-17.30
Teini-ikäinen ja introvertti Miku järjestää tuhoisat kotibileet, joiden seurauksena hänet pakotetaan viettämään loppukesä vanhempiensa kanssa mökillä. Vaikka mökkikesä ei alkuun maistukaan, saa loma nopeasti uuden käänteen kun Miku tapaa samanikäisen ja villin mökkinaapurinsa Eliaksen. Perhe- ja suhdesekoilujen varjossa pojat löytävät itsensä ja toisensa.

Hae lippu itselle ja kavereillesi yhdistyksen toimistolta, tuotot menevät yhdistyksen hyväksi! Paikalta voi tietenkin ostaa myös leffaherkkuja! Elokuvan ohjaaja Nisse Ekblom on paikalla vastaamassa kysymyksiin ja kertomassa elokuvan tuotannosta. Ilmoittautuminen 6.3 mennessä.

Liput: 5 €, avustaja ilmaiseksi.
Tapahtuma Facebookissa

15.3. Mental Beauty Rock
Klo 18.30-22.30
Loukko ja erityisesti mielenterveyskuntoutujille suunnattu levy-yhtiö Mental Beauty Records aloittavat superupeen yhteistyön, jonka ensimmäinen maistiainen on tarjolla Oranssilla maaliskuun puolivälissä. Lisäksi Kulttuuripaja Stagen DJ:t soittavat levyjä ja Loukon vegaaninen kahvila tarjoilee purtavaa pikkurahalla.

Keikalla :
ORGAN FREE TRIO (free jazz)
LASER PANCAKES (instrumental hiphop)
PUNK PARENTS (electro)
EMJOY (reggae)

Liput: hinta 5 € ylöspäin maksukyvyn ja -halun mukaan
Tapahtuma Facebookissa

16.3. Loukon keikkailta
Klo 18-23
Illan teema on ROCK ja esiintymässä nähdään ja kuullaan seuraavat bändit:
NYKYAIKA
KARKKI AND THE CAR KEYS
TEINI-PÄÄ
PÖLYKUU
Loukon vegaaninen kahvila myy tapahtuman ajan edullista purtavaa.

Liput: 5-10 € maksukyvyn ja -halun mukaan. Vain käteinen käy!
Tapahtuma Facebookissa
kulttuuriloukko.fi

17.3. KSP esittää: Suuren Teeman Ilta
Klo 16-18.30
Improvisaatioteatteriryhmä Kallio, sakset, paperi tuo kulttuurikeskus Oranssin lavalle maaliskuussa jotain ennen näkemätöntä ja kokematonta: esityksen, joka yhdistää digitaalisen screenin ja impronäyttelijät saumattomaksi kokonaisuudeksi yleisön avustuksella. Luvassa on improvisoituja kohtauksia ja musiikkia digitaalisuuden tuomalla uudella twistillä! Mikä sitten on tuo SUURI TEEMA, jonka ympärille koko ilta kietoutuu? Sen päättää YLEISÖ, jolla on ennennäkemätön rooli koko esityksen ajan. Introverttien ei tarvitse pelätä joutuvansa huomion keskipisteeksi, sillä kaikki interaktio tapahtuu digitaalisesti ja anonyymisti. Ota siis kännykkä tai tabletti mukaan niin pääset olemaan osa esitystä.

Vapaaehtoinen pääsymaksu!
Tapahtuma Facebookissa 

21.3. Musaklinikka ja jamit @ Oranssi!
Klo 18.30-20.30
Lojuuko nurkassa kieletön kitara tai basso? Nappaa soitin kainaloon ja suuntaa Oranssille, niin tsekataan soittimet kondikseen. Kohtauksen väki tuo paikalle soittimien huoltamiseen soveltuvia työkaluja, kielisettejä yms. tavaraa, jolla saadaan keihäät jälleen soimaan! Korjailuhommien pidetään kevyet jamit! Tapahtuma on kaikille avoin, ja sen järjestää Kohtaus ry.

22.-23.3. Colony Of Suffering 2019
Klo 18.30-23.30
Kahden päivän tapahtuma tuo ulkomaalaisia ja kotimaisia yhtyeitä Oranssille, Helsinkiin maaliskuussa 2019.Tapahtuman perjantai-ilta taipuu enemmän brutaalin death metallin suuntaan ja lauantaina on luvassa hardcorea sen erilaisissa muodoissa.

Bändit:
Stillbirth (GER)
Lifesick (DK)
Sodomized Cadaver (UK)
Life betrays us (UK)
Galvanizer (FIN)
Out Of Breath (FIN)
Cumbeast (FIN)
Bloodlands (FIN)
Radien (FIN)

Liput: 10 € / 1 pvä, 15 € / 2 pvää. Lippuja voi ostaa ovelta sekä ennakkoon osoitteesta colonyofsuffering(at)gmail.com.
Tapahtuma Facebookissa

25.3. Oranssin maanantaikahvila
15-20
Asiaton oleskelu sallittu! Tervetuloa Oranssille hengaamaan vapaamuotoisesti, nauttimaan vegaanisen kahvion antimista ja puuhaamaan yhdessä! Kahvio toimii vapaaehtoisella maksulla, joten jokainen voi maksaa (tai olla maksamatta) tarjottavista oman tilanteensa mukaan. Maaliskuun maanantaikahvilassa voi tehdä makrameetöitä ja Oranssin radikaaleja ristipistoja. Tekemisessä saa opastusta ja materiaalit ovat maksuttomia!
Tapahtuma Facebookissa 

29.-30.3. Jozik fest V
Pe klo 19-22
La klo 18.30-22

29.3.
Zherbin
Pavel Rotts
game cafe
Minna Kaisa Kallinen
Sandlådan
Yves Saint

30.3.
Zherbin
Pavel Rotts
game cafe
Minna Kaisa Kallinen
Sandlådan
Yves Saint

Liput: 1-10 €
Tapahtuma Facebookissa 

31.3. STIV (2019) Premiere
18-21
First ever documentary on Stiv Bators! Time of screening and link for ticket purchase TBA.
Trailer video (YouTube)
The event in Facebook

Tiistaisin Oranssin avoimet sirkustreenit
Klo 18-21
Oranssin sirkustreenit ovat kaikille avoimia ja ilmaisia tapahtumia. Omia välineitä suositellaan tuomaan mukaan, mutta jos et omista, niin tule silti rohkeasti paikalle ja kysy lainaan. Mitäänhän ei ole pakko tehdä, eikä sitoutua mihinkään, joten älä epäröi ja tule messiin! Lisätiedot:
//
Oranssi circus training is an open and free event for all. Traditional training sessions are organized every Tuesday from 6 pm to 9 pm in Oranssi club. It is advised to have your own probs but if you don't have any don't worry, just come and ask to borrow. If you have any questions don't hesitate to ask. More info: leo.kaipiainen(at)sirkusmagenta.fi.

Tapahtuma Facebookissa