Olet täälläTapahtumia / Oranssi ry: Lokakuun tapahtumat

8.29.10.2019
Valvomo

ORANSSI RY: LOKAKUUN TAPAHTUMAT
8.-29.10.2019., Oranssi ry, Valvomo (rakennus 11), Suvilahti

Oranssi ry on nuorten omaehtoiselle kulttuuri- ja asumistoiminnalle perustuva kansalaisjärjestö, jonka juuret ovat 1990-luvun talonvaltausliikkeessä. Kaikki tapahtumat Oranssilla ovat ikärajattomia ja päihteettömiä. Eikä sitten mittään syrjintää tai rasismia tai seksismiä tai puoluepolitiikkaa tai tuputtamista, kiitos. Oranssi on turvallisempi tila, jossa kunnioitetaan jokaisen itsemääräämis- ja määrittelyoikeutta - kunnioita sinäkin! Meininki = DIY! Vain käteinen, cash only!

Tarkemmat esteettömyystiedot: Sisäänkäynti Oranssille on esteetön, ja esteetön WC löytyy. Tapahtumatila on kokonaan esteetön ja siinä mahtuu liikkumaan myös isommilla apuvälineillä. Pienempään takatilaan, joka toimii toisinaan mm. kahviona, saa rampin sisäänkäynnin kynnykselle. Vessat ovat sukupuolineutraaleja.

--

Oranssi is a youth organization based in Helsinki. The idea of Oranssi is to provide young people with the opportunity to independently produce their own kind of culture and to self-create their living environment. Oranssi club has zero tolerance towards alcohol and drug using, racism and discrimination.

Accessibility information: The entrance to Oranssi is accessible and we have an accessible WC. The venue hall is accessible and has room for bigger moving aids. Our toilets are gender neutral.


Pe 11.10. 70-luvun disco!
Klo 17-19
Järjestäjä: Laurean opiskelijat yhteistyössä Helsingin Invalidien Yhdistys ry:n kanssa. Alkuillasta ohjaaja Miina Tanhukivi opettaa diskotanssiliikkeitä istuvan ihmisen näkökulmasta.
Tapahtuma on maksuton.
Tapahtuma Facebookissa
hiy.fi
laurea.fi

La 12.10. Kunnon Bileet! Lung (US), Tamara Luonto, Tvärtom, Teini-Pää, DJ Puppe von Pahala & DJ Impi
Klo 19.-23.30
Järjestäjä: Girls Rock! Finland
Liput ovelta 5-10 €
Tapahtuma Facebookissa

Su 13.10.Ulkoparlamentaarinen vaikuttaminen 2019
Klo 12-18

Ohjelma:
12-13.30 Ympäristö ja eläinten oikeudet. Puhujina Kristo Muurimaa (Oikeutta Eläimille), Atte Ahokas (Koululaisten ilmastolakko) ja Elina Kauppinen (Elokapina)

13.30-14.15 Lounas

14.15-15.45 Siirtolaisten oikeudet. Puhujina Yasmin Yusuf (Kotimajoitusverkosto), Mohammad Javid (Stop Deportations Network) ja Markus Himanen (Vapaa liikkuvuus -verkosto).

16-17.30 Rauhan-, turvallisuus- ja ulkopolitiikka. Puhujana Aseistakieltäytyjäliiton edustaja.

Tapahtuma on riippumaton puolueista ja vaaleihin osallistuvista järjestöistä, eikä sinne myöskään haluta rasismia tai muuta syrjintää kannattavia toimijoita. Järjestäjä: A-ryhmä, Aseistakieltäytyjäliitto, DA mobilization team, Elokapina, Maan ystävät ja Oikeutta Eläimille.

Tapahtuma on maksuton.
Tapahtuma Facebookissa

Pe 18.10. Normaalipif Ry:n tukikeikka: The Carnival, Throw Up Bodies, Lola Kumtus, Matti ja Tappo
Klo 19-22.30
Järjestäjä: Loukko Ry
Liput 7 €
Tapahtuma Facebookissa 

La 19.10. Kovaydin.NET – Päivällä!
Klo 12-18
AM/PM Programme,  Hiiden Virren Vinguttajat,  Iconobreaker,  Icoste (FR),  Valovoima,  xyboIkärajaton ja päihteetön hardcore techno -tapahtuma. Järjestäjä: kovaydin.net.
Liput ovelta 5 €
Tapahtuma Facebookissa

La 19.10. Synkän musiikin keikkailta: Vainoa, Mørket, Dredged, Maa
Klo 20-23.30
Liput ovelta 5 €
Tapahtuma Facebookissa 

Su 20.10. Hard core punk ilta päivä myllytys
Klo 15 -> (soitot alkaa jo 16!!!)
Baraka Face Junta (PL), Braineäter (PL) & Marketing
Liput ovelta 5 €
Tapahtuma Facebookissa

To 24.10. Vaikuttava Nuori: Yhdistyspaja 15-28-vuotiaille nuorille
Klo 15-18
Pajassa saa tietoa siitä, mikä on yhdistys ja mitä hyötyä yhdistyksestä on kansalaisaktivismissa. Pajan avulla voi myös löytää itseä kiinnostavan yhdistyksen ja tietoa siitä, miten perustaa oma uusi yhdistys! Ohjaajat: Heikki Vuojakoski, Vesa Peipinen. Paja on maksuton!

Ilmoittautuminen sähköpostitse osoitteeseen toiminnanjohtajaa(at)oranssi.net tai tekstiviestillä numeroon 044 700 5666. Kerro viestissä nimesi, puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Viimeinen ilmoittautumispäivä on ke 23.10.
Tapahtuma Facebookissa

Pe 25.10. Keikkailta:  Leeech, Rime ja Kokaiinihuorat
Soitot joskus klo 19-22, ei oo nii justiinsa.
Tapahtuma Facebookissa

La 26.10. Keikkailta: noemienours (SE), Picastro (CAN), Danny Oxenberg (USA)
Klo 18.30-22.30
Liput ovelta 10 €
Tapahtuma Facebookissa

Ti 29.10. Vaikuttava Nuori: Vastamainokset, paja 15-28-vuotiaille.
Klo 15-18
Osuuko silmääsi mediassa ja kaupungissa häiritseviä mainoksia, jotka ovat mielestäsi haitallisia? Tässä pajassa opitaan, miten voi häiritä takaisin vastamainosten avulla! Ohjaajat: Jari Tamminen (toimittaja, Häiriköt-päämajan pääjohtaja) ja Eeva Kemppainen (FM, globaalikasvattaja). Paja on maksuton.

Ilmoittautumiset sähköpostilla osoitteeseen toiminnanjohtaja(at)oranssi.net tai tekstiviestillä numeroon 044 700 5666. Kerro viestissä nimesi, puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Viimeinen ilmoittautumispäivä on ma 28.10.
Tapahtuma Facebookissa

Tiistaisin Oranssin avoimet sirkustreenit
18-21
Järjestäjä: Sirkus Magenta. Sirkustreenit ovat maksuttomia. Lisätiedot: leo.kaipiainen(at)sirkusmagenta.fi