Olet täälläTapahtumia / Cirko & Kallo Collective: NouNous Festival

3.8.12.2019
Kojehuone

CIRKO YHTEISTYÖFESTIVAALI: KALLO COLLECTIVE - NOUNOUS FESTIVAL
3.-8.12.2019, Cirko - Uuden sirkuksen keskus, Solmusali, Maneesi, Kojehuone (rakennus 8), Suvilahti

Kallo Collectiven järjestämä NouNous Festival on taas täällä ja kolmatta kertaa Cirkossa! Festivaali riemastuttaa jälleen kaikkia komiikan ystäviä. Vuoden teatteriteko -palkintoehdokas jatkaa rohkeasti komiikan ja fyysisen ilmaisun juhlintaa kansainvälisellä ja kotimaisella ohjelmistollaan.

Festivaaliviikon aloittaa suositun teoskonseptin uusin versio: Only Bones v1.3 - Jenni Kallo. Loistava komedienne yllättää tässä teoksessa neliömetrin tilassa niin yleisön kuin itsensä. Maailman ensi-illasta on vain kolme esitystä.

Yli 600 kertaa esitetty runollinen ja lumoava Concerto pour deux clowns nähdään ensimmäistä kertaa Suomessa. Julia Moa Caprezin ja Igor Sellemin räjähtävällä klovniduolla Les Rois Vagabonds on paitsi esiintymisen, myös soittamisen taito.

Sirkusesitys Attraction Capillaire - kaksi naista ilman rajoja - tuo hiuksista roikkumisen mestarit Elice Abonce Muhosen ja Sanja Kososen, suomalaista huumoria unohtamatta.

Viikonlopun ohjelmistossa ihastuttaaa meksikolaisen Gabriela Munozin uusi sooloteos Dirt. Teos pohtii sosiaalisten stereotyyppien ja roolien merkitystä luoden epätodellisen, mutta kauniin maailman täynnä utopioita.

Festivaalilla nähdään myös toinen musiikillinen ja esityksellinen ilotulitus KWALK. Uusinta Ensemblen muusikot Emil Holmström, Maria Puusaari ja Joonatan Rautio esittävät Georges Apherghis’in teoksia ja Kallo Collectiven voimakolmikko Kallo, Kurppa ja Monckton tuovat lavalle absurdin, fyysisen komiikkansa.

Festivaalille palaa kahden asiakaspalvelijan hulvaton täysosuma Receptionists. Kristiina Tammisalon ja Inga Björnin mehukas klovneria ja tarkka fyysisyys ei jätä ketään kylmäksi.

Lisäksi torstaina 5.12. demo-illassa nähdään otteita tulevista ensi-illoista. Lavalla ovat Thom Monckton ja Luis Sartori do Vale, Sampo Kurppa sekä Henna Kaikula.

Liput:
16,50 € - 27,50 €
60 € 4 esityksen sarjalippu, www.tiketti.fi
Liput to 5.12. demo-iltaan vain ovelta.

kallocollective.com