Olet täälläTapahtumia / Cirko-festivaali 2018: Humaneesi

15.19.5.2018
Kojehuone

CIRKO-FESTIVAALI 2018: HUMANEESI
15.–19.5.2018, Cirko - Uuden Sirkuksen Keskus, Maneesi, Kojehuone (rakennus 8), Suvilahti

Cirkon kevätkauden kohokohta on 15.–20.5.2018 ympäri pääkaupunkiseutua levittäytyvä, tänä vuonna jo 13. kertaa järjestettävä Cirko-festivaali. Pääohjelmistoa täydentää huikea ilmaisohjelmisto, joka virittää Suvilahden tulevaan kesään. Humaneesi on vahvasti visuaalinen ympäristö, jonka tunnelman luo viisi erilaista iltaa DJ-seteistä nuorallatanssiin ja ilma-akrobatiasta teknoon.

Ohjelma:

15.5. We JAZZ DJ’s
Deejiikollektiivi tarjoilee svengaavaa jazzvinyyliä halki genren laajan tyylispektrin.

16.5. VUOSTTAŠ ALBMOGAT -KLUBBA 
Vuosttaš álbmogat -klubba on Baltic Circle -festivaalin hostaama, alkuperäiskansojen musiikkiin ja nykytaiteeseen keskittyvä klubikonsepti. Siellä kuullaan saamelaisartistien uutta tuotantoa, jossa ikiaikainen traditio yhdistyy kokeilevaan elektro- ja popmusiikkiin.

17.5. CIRCOLOMBIA
Cirko-festivaalin kansainvälinen suurvierailu Circolombia tuo kolumbialaiset katubileet myös festivaaliklubille.

18.5. MUSICORPS 
Musicorps jatkaa Suomen Solistiyhdistyksen teemallisten kevättapahtumien sarjaa. Konserttikokonaisuus tarkastelee kehollisuuteen ja musiikkiin liittyviä teemoja kuten liikkeen ja äänen artikulaatiota, rytmisyyttä ja suhdetta tilaan sekä katsoja-kuulijoihin, äänen taajuuksien kehollisuutta sekä äänen ja liikkeen emotionaalisia horisontteja.

19.5. CLUB SWIRE
Miltä kuulostaa 2000 kilon vetojännitykseen kiristetty metallivaijeri? Nuorallatanssissa käytetty vaijeri on kuin jättimäisen kitaran kieli, joka värähdellessään muodostaa matalan ja humisevan soinnin. Teknobändi Serotin ja sirkusryhmä Vireen yhteistyöprojekti Club Swire yhdistelee nuorallatanssia, klubikulttuuria ja bändisoittoa.

Avoinna:
Ovet klo 19

K-18

Vapaa pääsy!

FB @cirkohelsinki
Instagram @cirkohelsinki
Twitter @cirkohelsinki

Kuva: Aleksi Hornborg / Serot & Vire (la 19.5.)