Koronaviruksen vaikutukset toimintaamme

 

Hallituksen 16.3.2020 tiedotustilaisuuden mukaisesti Suomessa vallitsevat koronavirustilanteen vuoksi nyt poikkeusolot. Linjaukset ovat voimassa 13.4.2020 saakka, ja toimimme Kiinteistö Oy Kaapelitalossa niiden mukaisesti.

Tapahtumatilojemme tapahtumat on peruutettu, harrastetoimijamme ovat ajaneet toimintaansa alas, ja Kaapelitehtaan museot ovat sulkeneet ovensa.

Kaikki Kiinteistö Oy Kaapelitalon toimipisteet - Kaapelitehdas, Suvilahti sekä Nilsiänkatu 10 - pysyvät kuitenkin auki toimisto- ja työhuonetilojen osalta. Myös Kaapelitehtaan ja Suvilahden ravintolat ovat toistaiseksi auki. Kaapelitehtaalla Tanssin talon rakennustyömaan työt jatkuvat toistaiseksi normaalisti.

Monien muiden organisaatioiden tavoin myös Kiinteistö Oy Kaapelitalon henkilökunta on siirtynyt pääosin etätöihin. Toimipisteiden toimistoilla pyritään pitämään minimimiehitys lähikontaktien minimoimiseksi, mutta muu henkilökuntamme palvelee asiakkaitamme etänä puhelimitse ja sähköpostitse. Tulemme päivittämään nettisivujemme yhteystietoihin linkin, josta näkee kunkin viikon läsnäolotilanteen. Pyrimme palvelemaan ja auttamaan vuokralaisiamme ja asiakkaitamme parhaamme mukaan.

Seuraamme aktiivisesti viranomaisten tiedotusta, ja viestimme lisää tilanteen kehittyessä www.kaapelitehdas.fi, www.suvilahti.fi sekä nilsiankatu10.fi -sivustoillamme sekä sosiaalisen median kanavissamme:
Facebook: @kaapelitehdas & Suvilahti, @nilsiankatu10
Twitter: @kaapeli
Instagram: @kaapelitehdas, @suvilahtihelsinki

Lisäksi kannattaa seurata Kaapelitehtaalla, Suvilahdessa sekä Nilsiänkatu 10:ssä toimivien vuokralaisten omia verkkosivuja ja sosiaalisen median kanavia.

Pysytään terveinä ja huolehditaan toisistamme! Tästäkin selvitään.