Maailma kylässä -festivaali

Energiakenttä, Kattilahalli, Tiivistämö, Konttori, Kojehuone
|
25.26.5.2024

Maailma kylässä -festivaali valloittaa Suvilahden toukokuun viimeisenä viikonloppuna teemalla rohkeus. 

Kymmeniä tuhansia ihmisiä houkutteleva ilmaistapahtuma tarjoaa musiikkia ja kulttuuria laidasta laitaan, innostavaa toimintaa koko perheelle ja näytteilleasettajia järjestöistä oppilaitoksiin ja basaarimyyjiin. 

Tämän vuoden uutuuksia ovat Kirja- ja kierrätysmaailma, YMCA Peace & Sport ja Funky Amigos Terrace Party. Lisäksi kaikki 50 katuruokakojua ovat keskittyneet maukkaaseen kasvisruokaan. Festivaalitunnelmaa nostattavat katutaidealueen esitykset, taide, lastenohjelma, iltaklubit ja ennakkotapahtumat.

Musiikkilavalla nähdään ensimmäistä kertaa Suomeen saapuvat Emel, Dub FX, Las Karamba ja Puerto Candelaria sekä kotimaiset Hassan Maikal, Antti Autio, Maija Kauhanen, Don Johnson Big Band ja Lastenkonsertti Indaba.

Puhelavalla kuullaan kymmeniä näkökulmia rohkeudesta muuttaa maailmaa kestävämmäksi ja oikeudenmukaisemmaksi. Päivänpolttavia aiheita, kuten sotia, kriisejä, ilmastonmuutosta, ihmisoikeuksia ja vähemmistöjen asemaa, lähestytään festivaalin teeman mukaisesti rohkeiden tekojen kautta eri puolilla maailmaa vaikuttavien ihmisten äänellä. Mukana mm. toimittaja Illia Ponomarenko, ihmisoikeuksien puolustaja Christine Kandie ja ihmisoikeusaktivisti Reena Lama.

Kaikki ohjelma on ilmaista ja ikärajatonta lukuun ottamatta viikonlopun iltaklubeja. Puhelavan ohjelma striimataan verkkosivuille festivaalin aikana.

Avoinna:
La klo 11–21 
Su klo 11–19

Vapaa pääsy!

maailmakylassa.fi