Kalasataman Vapaakaupunki

18.5.15.7.2018

KALASATAMAN VAPAAKAUPUNKI
18.5.-15.7.2018, Makasiinin, Tiivistämön ja Konttorin (rakennukset 4,5, ja 7) väliin jäävä aukio, Yläpuutarha, Suvilahti

Suvilahden pohjoisosaan nousee kahden kuukauden ajaksi Kalasataman Vapaakaupunki, uusi kaupunkikulttuurin keidas, jossa kuka tahansa voi järjestää maksuttomia tapahtumia.

Kalasataman Vapaakaupunki koostuu neljän kontin kokonaisuudesta, jotka mukautuvat erilaisten tapahtumien näyttämöksi sekä Yläpuutarhan puistomaisesta osiosta. Ohjelmaa on luvassa yhdessä grillailusta katutaidetapahtumiin ja työpajoihin.

Kuka tahansa voi järjestää maksutta tapahtuman, kunhan se on kaikille avoin ja ilmainen - ja sopii Vapaakaupungin arvoihin. Apua saa järjestelyiden kanssa, ja esim. sähköt, äänitekniikan ja ääniteknikon palvelut käyttöön maksutta.

Kalasataman Vapaakaupunkiin voi tulla kuka tahansa, koska tahansa. Silloinkin, kun paikalla ei ole ohjelmaa, sinne voi tulla grillailemaan  piknikille tai vain viettämään kesäpäivää.

Avoinna:
Tapahtumia järjestetään klo 7-22 välisenä aikana. Ajan tasalla oleva tapahtumakalenteri löytyy nettisivuilta vapaakaupunki.fi. Tapahtumista tiedotetaan myös Facebookissa facebook.com/vapaakaupunki.