Cirko Yhteistyöfestivaali: NouNous Festival

Kojehuone
|
30.11.4.12.2022

CIRKO YHTEISTYÖFESTIVAALI: NOUNOUS FESTIVAL
30.11.-4.12.2022, Cirko – Uuden sirkuksen keskus, Kojehuone (rakennus 8), Suvilahti

Jo viidettä kertaa järjestettävä NouNous-festivaali tuo Suvilahteen kotimaista ja kansainvälistä fyysisen komiikan parhaimmistoa. Tänä vuonna esitysten teemat vievät jatkuvan liikkeen maailmasta jumalattoman valheen kautta energisyyden ja äärirajojen huipentumiin. Festivaalin kattaukseen mahtuvat maailman, Suomen, ja Helsingin ensi-illat.

Luis Sartori do Valen ja Thom Moncktonin Pendulum on kahden aristokraatin erityislaatuinen, täynnä yllätyksiä oleva tutkimusmatka kaikkeen keinuvaan, huojuvaan tai heiluvaan. Esitykset 30.11., 3.- 4.12.

Matt Pasquet, brittiläinen akrobaatti ja kungfu-taitaja, on ottanut haasteekseen Thom Moncktonin Only Bones -soolokonseptin. Only Bones v1.9:ssa evoluution eri vaiheet rajautuvat neliömetrin tilaan. Esitykset 1.-3.12.

Tukholmalaisen Company Afterclapin Red Hot Condition on energinen lycralla ja huumorilla maustettu esitys, joka käsittelee nykypäivän fitness-ilmiötä ja yhteiskuntamme ulkonäköpaineita nykysirkuksen ja fyysisen komedian keinoin. Esiitykset 2.-4.12.

Kallo Collectiven The Divine Lie vie katsojan hermoparantolan päivittäisiin rutiineihin ja arkeen sekä tähtipotilaiden esittämien absurdien kohtausten äärelle. Esitykset 1.12. ja 3-4.12.

Liput:
16,50 € - 25 €, www.tiketti.fi

kallocollective.com/nounous-festival2022