Olet täälläTapahtumia / PERUTTU: Oranssi ry: Maaliskuun tapahtumat

3.29.3.2020
Valvomo

Oranssi suljetaan väliaikaisesti pe 13.3. 2020 alkaen, lue lisää

ORANSSI RY: MAALISKUUN TAPAHTUMAT
3.-29.3.2020, Oranssi ry, Valvomo (rakennus 11), Suvilahti

13.-26.3.2020 Oranssi peruuttaa kaiken avoimen toiminnan tiloissaan ennaltaehkäisevänä toimenpiteenä korona-viruksen leviämisen hidastamiseksi.

Oranssi ry on nuorten omaehtoiselle kulttuuri- ja asumistoiminnalle perustuva kansalaisjärjestö, jonka juuret ovat 1990-luvun talonvaltausliikkeessä.

Kaikki tapahtumat Oranssilla ovat ikärajattomia ja päihteettömiä. Eikä sitten mittään syrjintää tai rasismia tai seksismiä tai puoluepolitiikkaa tai tuputtamista kiitos. Tiloissa kunnioitetaan jokaisen itsemääräämis- ja määrittelyoikeutta - kunnioita sinäkin!

Oranssin turvallisemman tilan ohjeet

Meininki = DIY! Cash only!

Tarkemmat esteettömyystiedot: Sisäänkäynti Oranssille on esteetön, ja esteetön wc löytyy. Tapahtumatila on kokonaan esteetön ja siinä mahtuu liikkumaan myös isommilla apuvälineillä. Pienempään takatilaan, joka toimii toisinaan mm. kahviona, saa rampin sisäänkäynnin kynnykselle. Vessat ovat sukupuolineutraaleja.


HUOM! 13.-26.3. tapahtumat peruttu

Tiistaisin 3.3., 10.3., 17.3., 24.3., 31.3. Oranssin avoimet sirkustreenit
Klo 18-21
Oranssin sirkustreenit ovat kaikille avoimia ja ilmaisia tapahtumia. Omia välineitä suositellaan tuomaan mukaan, mutta jos et omista, niin tule silti rohkeasti paikalle ja kysy lainaan. Mitäänhän ei ole pakko tehdä, eikä sitoutua mihinkään, joten älä epäröi ja tule messiin! Lisätiedot: leo.kaipiainen(at)sirkusmagenta.fi.
Tapahtuma Facebookissa

Pe 6.3. Rock Is Danger
Ovet auki klo 17.30, eka bändi klo 18
Rokets
Sorsajengi
Avokadotus
UN
ABOY Möljökki LTD
Liput 6 €
Tapahtuma Facebookissa

Su 8.3. Kick Back IV
Klo 15-21
Tervetuloa Suvilahteen nauttimaan hyvästä musiikista ja ruoasta, rentoutumaan taiteen ja korttipelien parissa, ja tekemään takuuvarmasti tyylikkäitä kirppisostoksia! DJ Mutoni ja DJ Ranu soittavat rennossa tunnelmassa parasta sunnuntaimusiikkia. Luvassa on kaikenlaista tyylilajeista Afrobeats, Hiphop ja R&B. Tapahtuma on ilmainen, mutta toki kannattaa varata mukaan käteistä ruokaa ja kirppislöytöjä varten!
Tapahtuma Facebookissa

Pe 13.3. Keikkailta
Klo 19-22
Ilmaisjakelu
Vessapoliisi
Drunk Again
Sininen Kondomi
Liput 5 €
Tapahtuma Facebookissa

To 19.3. & 26.3. Sukupuolen moninaisuus -vertaisryhmä
Klo 17-18.30
Vertaisryhmä on suunnattu sukupuoleltaan moninaisille ja sukupuoltaan pohtiville 15-29-vuotiaille nuorille. Ryhmän tarkoitus on tutustua muihin sukupuoleltaan moninaisiin tai sukupuoltaan pohtiviin nuoriin matalalla kynnyksellä. Ryhmään osallistuakseen ei tarvitse olla varma omasta sukupuolestaan eikä itseään tarvitse ryhmässä missään vaiheessa mitenkään määritellä. Tapaamiskerroilla tulee olemaan keskustelua tukevia teemoja  sekä aiheita nuorten omien toiveiden pohjalta. Riippuen ryhmän toiveista voimme myös kutsua paikalle vierailijoita kuten sukupuolen moninaisuuteen liittyvien teemojen asiantuntijoita ja kokemusasiantuntijoita.

Ryhmään ei tarvitse erikseen ilmoittautua. Ryhmään tullakseen ei ole tarvinnut osallistua aiemmille kerroille, eli sinne voi tulla kesken kaudenkin. Ryhmän ohjaajana toimii vertaisyhmän ohjaajakoulutuksen käynyt Esra Rinne. Ryhmä alkaa maaliskuun puolivälissä (19.3.) ja jatkuu huhtikuun puoleenväliin (16.4.) saakka. Mikäli sinulla herää kysymyksiä, niin niitä voi laittaa sähköpostiosoitteeseen: esra(at)oranssi.net
Tapahtuma Facebookissa

23.3. Maanantai
Klo 16-20
Oranssin virallisen perustamispäivän (23.3.1990) 30-vuotispäivän kakkukahvit! Tervetuloa!
Tapahtuma Facebookissa

Pe 27.3. Tukikeikka vapaiden tilojen puolesta!
Klo 19-22
Corrosion
Belltower
Cold Heresy
+1
Liput 6 €
Tapahtuma Facebookissa

La-su 28.-29.3. Ken Mai Butoh solo Performance - In the Shadow of the Valley of Death / Assistant performer: Mari Nordström
Klo 19
Liput 10 € / 20 €
kenmaibutoh.blogspot.com

facebook.com/oranssiry
instagram.com/oranssi_ry