Olet täälläTapahtumia / Oranssi ry: Marraskuun tapahtumat

3.11.4.12.2016
Valvomo

ORANSSI RY: MARRASKUUN TAPAHTUMAT
3.11-4.12.2016, Oranssi ry, Valvomo (rakennus 11), Suvilahti

Oranssi ry on nuorten omaehtoiselle kulttuuri- ja asumistoiminnalle perustuva kansalaisjärjestö, jonka juuret ovat 1990-luvun talonvaltausliikkeessä. Suvilahden Valvomo-rakennuksessa sijaitsevassa Oranssin kulttuurikeskuksessa järjestetään jatkuvasti erilaisia ikärajattomia, päihteettömiä ja epäkaupallisia tapahtumia.

Keikkoja

La 5.11. QUADRUPLE NOISE NIGHT
Klo 18-22
10 vuotta sitten Vastavirralla järjestettiin "legendaarinen" Triple Noise Night, jossa Hotguitars, Mohel ja MurhaMurhaItseMurha mölysivät pilalle kauniin kesäillan. Tuo äänitaide on nyt julkaistu kasettina ja tapahtunutta juhlistetaan Oranssilla illan merkeissä. Esiintymässä: Hotguitars - Mohel-imitaattori - MurhaMurhaItseMurha - Pymathon - Kuupuu - Amon Düde - Irma Jukjola - Antoine Verhaverbeke - 4 x DJ

Liput 5 €
Tapahtuma Facebookissa

Pe 11.11. SMASH RACISM HARDCORE FEST
Klo 18 alkaen
Oranssin lavalla nähdään kuusi kotimaista hardcore-yhtyettä. Tapahtuman motto on selkeä: Yhdessä rasismia vastaan. Tule siis viettämään musiikintäytteistä iltaa Oranssille ja seuraamaan kuutta äärimäisen kovaa keikkaa hyvän asian puolesta! Keikkojen yhteydessä järjestetään myös lahjoituskirppis, jonka kaikki tuotot menevät uusnatsien poliittisen murhan uhriksi joutuneen Jimi Karttusen läheisille. Kampetta saa tuoda myyntiin! P.S. Natsipellet voi jäädä kotiin. Esiintymässä: LAKES - You Can't Keep Me Down - Last Drop - Watery - Harvey Dent - Versus Affect.

Liput 7 €
Tapahtuma Facebookissa

La 12.11. APEX, MANIAC ABDUCTOR & PSYCHOPARALYSIS
Klo 19-22
Oranssin lavalla kasoittain (jalo)metallia!
ApeX
Maniac Abductor
Psychoparalysis

18.11. NOISEROCKIA ORANSSILLA
Klo 19-22
Meluisaa kitaravetoista musiikkia Oranssilla.
Salt Wound (LV)
Flaming Skull of the Eagle
Fate Vs Free Willy
Deciders

Liput 5 €
Tapahtuma Facebookissa

La 19.11. HARDCOREA: FREEDUMB (NOR), MUSTELMIA, SMÅSTADSLIV, +1 (TBA)
klo 18-23
Liput 6 €

Pe 25.11. HARDCOREN APOKALYPSI
Ovet 19, soitot 19.30->
You Can't Keep Me Down (Ojamo Hardcore)
Ravage Ritual (Seinäjoki Negative Hardcore)
Bloodlands (Hki Death Metal/Hardcore)
Dredged (Mäntsälä louhinta/hardcore)

Liput 5 €
Tapahtuma Facebookissa


Liikuntaa

Maanantaisin ORANSSIN JUMPPAKERHO
Klo 17-20
Onko liikunnasta tullut pakkopullaa vai onko se kenties intohimosi? Piristä marraskuutasi Oranssin rennossa jumppakerhossa! Maksu vapaaehtoinen.
Maanantaijumpat aloitetaan voimauttavalla kamppailukerholla klo 17-19, ja päivä lopetetaan rentouttavaan Vinyasa-flow-joogaan klo 19-20.
Tapahtuma Facebookissa

Tiistaisin ORANSSIN AVOIMET SIRKUSTREENIT
Klo 18-21
Tuo mukanasi omia sirkusvälineitä, jos sinulla niitä on. Tarjolla on myös jonkin verran lainavarusteita. Kaikki ovat tervetulleita osaamisesta riippumatta. Pistetään lelut pyörimään! Jos sinulla on jotain kysyttävää treeneistä, laita viestiä facebook-tapahtuman kautta.
Tapahtuma Facebookissa

Sunnuntaisin (6.11., 13.11., 20.11. ja 27.11.) SILMÄJOOGAA
Klo 13.30-15, tilaan voi tulla hiljentymään jo klo 13, ohjaus alkaa klo 13.30
Silmäjooga on näkökyvystä huolta pitämistä ja sen luontaista eheyttämistä rentouden kautta. Harjoituksia on käytetty iäisyyksiä ja tuhannet ihmiset ulkomailla ovat jo hyötyneet näistä yksinkertaisista menetelmistä. Harjoitukset perustuvat useiden eri opettajien toimiviksi todistamiin menetelmiin.
Terveys ja onnellisuus kuuluvat kaikille, joten tunnit ovat kaikille avoimia. Maksu omantunnon mukaan, ilman painostusta.
Lisätietoja Facebookissa
eyeyoga.fi

Sunnuntaisin (sekä kahtena torstaina 3.11. ja 7.11.) AVOIN YIN-JOOGA
Klo 18-19.30
Aloitamme harjoituksen rauhallisella ja rentouttavalla yin-joogalla, jossa tutustumme hengityksen toimintaan ja sen vaikutuksiin kehossa. Yin-joogassa pysytään pitkään kevyissä asennoissa ja annetaan lihasten rentoutua. Tunnilla käydään läpi myös yin-joogan filosofiaa. Lopuksi teemme lyhyen asana-sarjan, jolla vähän herättelemme kehoamme ennen tunnin loppua. Mukaan ei tarvitsee ottaa kuin joogamatto, tai muu pehmeä, makaamiseen sopiva alusta, sekä vaatteet, jotka eivät kiristä. Asentojen mukavuuden lisäämiseksi voit ottaa mukaasi myös tyynyn tai jooga blockin, jos sellaisen omistat. Koska vietämme asennoissa lattialla pitkiä aikoja, kannattaa ottaa mukaan lämmintä vaatetta tai viltti. Tunti sopii hyvin myös vasta-alkajalle ja maksu on vapaaehtoinen. Tervetuloa!
Tapahtuma Facebookissa


Kohtaamisia

Keskiviikkoisin NUORTEN SATEENKAARIKAHVILA
Klo 17-20
Nuorten Sateenkaarikahvila on tapaamis- ja oleskelupaikka 13-29-vuotiaille nuorille, moninaisuus mielessä ja itsemäärittelyä tai -määrittelemättömyyttä kunnioittaen. Kahvilassa voi juoda kupillisen kahvia tai teetä, nauttia muusta tarjoiluista, tehdä läksyjä, jutella tuttujen kanssa tai tutustua uusiin ihmisiin. Kahvilassa on paikalla HeSetan vapaaehtoisohjaajia. Ohjelmaa ja sisältöä kehitetään yhdessä nuorten ja vapaaehtoistoimijoiden kanssa. Vierailijoita, teemailtoja ja tapahtumia järjestetään toiveiden ja mahdollisuuksien mukaan.
Tapahtuma Facebookissa

Joka toinen keskiviikko (9.11., 23.11., 7.12., 21.12.) RADIKAALIT RISTIPISTOT
Klo 17.30-20
Ompelemme yhdessä pieniä, mutta merkityksellisiä ristipistotöitä ja mietimme, miten ompelutöiden kautta voi viestittää utooppisia tai eri tavoin rohkeita ja radikaaleja ajatuksia. Ryhmä on tarkoitettu kaikentasoisille ompelijoille! Toiminta on ompeluseurahenkistä, eli teemme omia töitämme ja autamme toisiamme sen mukaan mitä osaamme.Jos käytät ryhmän kankaita tai lankoja, pyydämme pientä (väh. 0,50 €) materiaalimaksua. Jos taas olet kiinnostunut muista käsitöistä kuin ristipistoista, niin ota omat tarvikkeesi ja materiaalisi mukaan. Oranssin tiloihin pääsee pyörätuolilla. Lisäksi WC on esteetön (sukupuolineutraali ja sopiiliikuntarajoitteisille). Tila koostuu kahdesta huoneesta, joista toinen on isompi (ensimmäisenä vastassa, kun tulee ovesta sisään) ja toinen pienempi.
Tapahtuma Facebookissa


Muuta mukavaa

To 24.11. SIRKUSTA JA MUSIIKKIA ORANSSILLA
Klo 19-22
Tule mukaan sirkustyöpajoihin ja tanssi lempibiisisi tahtiin toivemusiikkidiscossa! Oranssin ja Sirkus Magentan yhteistyössä järjestämä, avoin tapahtuma. Tapahtuman kutsuvieraina ovat vastaanottokeskusten asukkaat.
Sirkus Magenta

Ma-su 28.11.-4.12. ORANSSIFEST
Oranssifest tulee taas! Luvassa monipuolista, sekavaa ja hauskaa ohjelmaa. Ja livenä ainakin tämmöisiä bändejä (ke-la): Cold Inside, DöD, Ghosts on TV, Hisser, Ironteeth, Kesä, Kevätuhri, Kohti Tuhoa, Kynnet, Lapsihymy, MegaMega, M.O.R.A., Sekret Teknik, UrsusFactory, Vapaa Maa... Työpajoja! Improa! Sirkusta! Kaikkea ihanaa ihan kaikille!
Tapahtuma Facebookissa