Olet täälläTapahtumia / Oranssi ry: Lokakuun tapahtumat

6.26.10.2017
Valvomo

ORANSSI RY: LOKAKUUN TAPAHTUMAT
6.-26.10.2017, Oranssi ry, Valvomo (rakennus 11), Suvilahti

Oranssi ry on nuorten omaehtoiselle kulttuuri- ja asumistoiminnalle perustuva kansalaisjärjestö, jonka juuret ovat 1990-luvun talonvaltausliikkeessä. Suvilahden Valvomo-rakennuksessa sijaitsevassa Oranssin kulttuurikeskuksessa järjestetään jatkuvasti erilaisia ikärajattomia, päihteettömiä ja epäkaupallisia tapahtumia.

Pe 6.10. Chestburster, Jupiter, Deciders
Klo 18-23
Nykymaailma presents: Perjantaisena alkuiltana Oranssin lavalla esiintyy kolme erityylistä rock-yhtyettä, jotka ammentanevat vaikutteitaan samoilta länsimaisen musiikin ilmansuunnilta. Likaa, vääntyilyä ja suupielestä valuvaa kuolaa luvassa. Ovet aukeavat kuuden jälkeen, ensimmäinen esiintyjä puolen kahdeksan aikoihin. Musiikki on parasta huumetta, ei päihteitä sisätiloihin, kiitos!

CHESTBURSTER on ihnoittanut ihmisiä ympäri maan jo kymmenen vuoden ajan! Muistatko vielä likaiset rock-kappaleet Sweet Sick Teen tai A Basket Of Puppies? Arvatenkaan et!? Jos ne olisi tehty vuoden 2012 sijaan vuona 1992, lukisi nyt flanellipaidan helmassasi Mudhoneyn sijaan CHESTBURSTER!

JUPITER. Pitkiä ja progressiivisia kappaleita. Vanhaa jytää. Hallusinogeenejä sienikeitossaa ja noidan mökki Kirkkonummen metsissä.  

DECIDERS. Riitasointujen aika on tullut! Tervetuloa! Helsingin paras noise altsu whatever pop group! 

Liput 5 €
Tapahtuma Facebookissa 

To 12.10. Kirjoittajakahvila #2
Klo 17 Saa saapua paikalle
Klo 18 Luentointro ja ohjattua keskustelua
Klo 19-21 Vapaata kirjoittamista
Illusia Ry:n toinen kuukausittainen kirjoittajakahvilaan voi tulla kuka hyvänsä kirjoittamista harrastava, vaikka teema pyöriikin liveroolipelien kirjoittamisen ympärillä. Kirjoittajakahviloissa on oiva tilaisuus purkaa kirjoittajanblokkeja, inspiroitua keskustelusta tai vaan hakeutua kodin ulkopuolelle kirjoittamaan. Kahvila tarjoaa paitsi ajateltavaa, myös pientä hyvää juoma ja ruuan muodossa pikkurahalla.

Tapahtuma Facebookissa  

Pe 13.10 Musta Huone, Luomaa, Käki
Klo 20-23
Käki klo 20.30 
Käki on ääni-installaatio. Sillä ei ole jäseniä, biisejä tai tyylisuuntaa - vain äänistä rakentuvia veistoksia, jotka kasvavat hiljalleen kunnes luhistuvat takaisin tyhjyyteen. facebook.com/kelanvihollinen

Luomaa klo 21 
Luomaan pelkistetyn soundin takaa kuuluu pohjoisen desert rockin seesteinen sanoma. Keskustelevat kitarat ja pitkät riffit antavat aikaa uppoutua instrumentaalisuuden nyansseihin.  

Musta Huone klo 22
Mustan Huoneen synkkä estetiikka peilaantuu tumman shoegazen kaiuista, post-punkin raivosta sekä ambientmaisesta vellonnasta. Se soi lujaa ja täyttää tilan. 

Liput 5 €
Tapahtuma Facebookissa 

Pe 20.10. ATO Collective: One Night Stand
Klo 16-21
OneNightStand on taidenäyttelykonsepti, jossa teokset ovat esillä vain tapahtumaillan ajan. Tarkoituksena on tuoda uusia taiteilijoita esiin paikoissa, joita on helppo lähestyä ja jotka ovat auki kaikille. Tapahtuma on ikärajaton & päihteetön. Ilmainen sisäänpääsy.

Aku Aalto -- Artemi Varjonen -- Mikko Hautala -- Teemu Tenkanen
DJ’s  -- Ultra Peevox -- Ipo La

21.10. ExoSkeleton Release Party
Klo 17-20
ExoSkeleton julkaisee sinkun ja esittää sinkun livenä, mahdollisesti myös musavideon julkaisu samalla kertaa. Akustista metallia/rockia ja hengailua.

Su 22.10. Isot Levymyyjäiset
Klo 10-15
Paikalla pitkälle toistakymmentä myyjää levykauppiaista yksityisiin alan harrastajiin. LP- ja CD - levyjä on tarjolla todella paljon eli kannattaa tulla ajoissa mestoille. Tapahtumassa on myös levyjen ostopiste. facebook.com/groups/levymessut 
Tapahtuma Facebookissa 

Avoimet Työpajat

Tiistaisin avoimet Oranssin sirkustreenit 
Klo 18 - 21
Voit tulla harjoittelemaan sirkustaitoja vertaisoppimisen kautta, omat välineet mukaan mikäli mahdollista. Paikan päältä löytyy myös pieni määrä vaihtelevia sirkusvälineitä (jonglöörauspallot/keilat, poit, kepit, vanteet).

To 5.10. & 26.10. FAR Iltakoulu (Itseohjautuvan oppimisen iltama)
Klo 18-21
Seuraava FAR tapaaminen on kokeilu itsejärjestäytyvästä, feministisestä ja antirasistisesta oppimisen tilasta. Tapaamisessa ei ole yhtä rajattua teemaa, jota käsitellään, vaan pikemminkin tila on tarkoitettu monille erilaisille feminististä ja antirasistista oppimista tukeville materiaaleille ja toiminnoille. Tilassa on muutamia ennalta annettuja ehdituksia toiminnalle, mutta olet myös tervetullut tuomaan mukanasi omia ehdotuksiasi. Voit tulla koko ajaksi tai lyhyemmäksi aikaa. Tila on tarkoitettu kenelle tahansa, joka haluaa viettää aikaa muiden feministiseen ja antirasistiseen oppimiseen sitoutuneiden henkilöiden kanssa.
Tapahtuma Facebookissa