Olet täälläTapahtumia / Oranssi ry: Kesäkuun tapahtumat

7.25.6.2019
Valvomo

ORANSSI RY: KESÄKUUN TAPAHTUMAT
7.-25.6.2019, Oranssi ry, Valvomo (rakennus 11), Suvilahti

Oranssi ry on nuorten omaehtoiselle kulttuuri- ja asumistoiminnalle perustuva kansalaisjärjestö, jonka juuret ovat 1990-luvun talonvaltausliikkeessä. Kaikki tapahtumat Oranssilla ovat ikärajattomia ja päihteettömiä. Eikä sitten mittään syrjintää tai rasismia tai seksismiä tai puoluepolitiikkaa tai tuputtamista kiitos. Tiloissa kunnioitetaan jokaisen itsemääräämis- ja määrittelyoikeutta - kunnioita sinäkin! Meininki = DIY! Cash only!

Tarkemmat esteettömyystiedot: Sisäänkäynti Oranssille on esteetön, ja esteetön WC löytyy. Tapahtumatila on kokonaan esteetön ja siinä mahtuu liikkumaan myös isommilla apuvälineillä. Pienempään takatilaan, joka toimii toisinaan mm. kahviona, saa rampin sisäänkäynnin kynnykselle. Vessat ovat sukupuolineutraaleja.


Pe 7.6. Onni Rajaniemi: MÄ NÄIN LIIAN KAUAS-levyjulkkari w/ Univapaa
Klo 19 ovet
Klo 20 UNIVAPAA
Klo 21 ONNI RAJANIEMI
Tervetuloa Onni Rajaniemen MÄ NÄIN LIIAN KAUAS-albumin julkaisuiltaan Oranssin klubisaliin! Laulaja-lauluntekijä Onni Rajaniemi julkaisee 7.6. toisen kokopitkänsä MÄ NÄIN LIIAN KAUAS kolmihenkisen yhtyeen voimin. Luvassa on uuden albumin musiikki koko komeudessaan, kuljettaen kuulijat verevän folk rockin, aurinkoisen suomirockin ja herkän akustisen laulelman tunnelmiin.

Univapaa on helsinkiläinen pop rock -yhtye, joka koskettaa, naurattaa ja nostattaa tunnelman kattoon! Univapaan ohjelmistoon kuuluu kirjava kokoelma biisejä, eikä bändi pelkää tunnustella genrerajoja tai rikkoa niitä.

Levyjä ostettavissa keikalta!
Liput 5 €
Tapahtuma Facebookissa
facebook.com/lauluonni
IG: rajisrajaniemi
open.spotify.com/album/5KsDnUFHNchujJZt3BcNub
facebook.com/univapaaofficial
IG: univapaaofficial
open.spotify.com/artist/75dya0bMSgHajQUvs3zbTS

La-su 8.-9.6. Fun Day - Kivan tekemisen viikonloppu
FUN DAY -harrastustapahtuma. Kivan tekemisen viikonloppu 13-28 -vuotiaille tytöille, naisille ja sukupuoleltaan moninaisille nuorille. // Fun Day is a hobby event for girls, women, trans and non-binary persons from 13 to 28 years of age.
Tapahtuma Facebookissa
funnet.fi

Ti 11.6. Liisterilonkerotiistai Oranssilla: Octopoulpe (KR), Electric Hobo (FIN), Ahola & Silander, Laineet
Klo 18-21, keikat alkaa klo 18
Ranskalaiskorealainen Octopoulpe tulee lonkeroineen Suomeen, lyhyt pyrähdys alkaa Helsingin Oranssiklubilta kovassa kokeellisessa seurassa:
Octopoulpe: Born in a fish tank in Seoul in 2015, Octopoulpe is a half-naked creature playing tentacular music, from Math-rock to punk-hardcore. Thanks to his many tentacles, he can play drums and control other instruments and video-projections at the same time, allowing him to play with his digital self, as well as with many other guests. facebook.com/octopoulpes
Ahola & Silander: Kouvolan kovin noiseduo raahaa meluisat äänimaisemansa junaradan toiseenkin päähän.
Laineet: Helsinkiläinen lo-fi ambient ihmetys. Pieniä ääniä ja isoja tunnetiloja.
Electric Hobo: Järkensä maailmanlopun romupihoille hukannut avantgarden sekatyöläinen.

Liput 5 €
Tapahtuma Facebookissa

Ke-to 12.-13.6. Pinkkimusta: Transpoliittinen toimintaviikko
Pinkkimusta Helsinki järjestää jälleen Transpoliittisen toimintaviikon ke-la 12.–15.6. teemalla lepoa cismaailmasta. Pääsääntöisesti tapahtumat ovat avoimia kaikille - transihmisille ja liittolaisille. Kuitenkin tietyt erikseen ilmoitetut tapahtumat on suljettu cisihmisiltä. Tiloissa noudatetaan turvallisemman tilan politiikkaa, jonka voi tarkistaa tapahtumalinkistä. Oranssilla järjestetään toimintaviikkoon liittyen erilaisia työpajoja.

Keskiviikkona 12.6.: Sabluuna- ja banderollityöpaja klo 13–17

Torstaina 13.6.:
Itsepuolustustyöpaja klo 14–15.30
Butoh-tanssityöpaja klo 16–17.30

Tapahtuma Facebookissa

Ti 25.6. Vaikuttava nuori: Vaikuta kirjoittamalla 2 - maksuton paja 15-28-vuotiaille
Klo 17.30-20.30
Jos olet kiinnostunut vaikuttamisesta sekä bloggaamisesta, mielipidekirjoittamisesta tai juttujen tekemisestä nettimediaan tai lehtiin, tämä paja on sinua varten! Pajassa tutustutaan erilaisiin teksteihin ja käydään läpi perusteita lehtijutun, blogikirjoituksen ja mielipidekirjoituksen tuottamisesta. Pajaan voi osallistua ilman aiempaa kokemusta. Voit tuoda pajaan omia keskeneräisiä tai valmiita tekstejä, joihin toivot pajan ohjaajalta kommentteja tai neuvoja! Jotta ohjaaja ehtii antaa kommentteja, tekstit voivat olla maksimissaan yhden A4:n pituisia. Pajan aikana voi myös ideoida ja hahmotella omaa tekstiä. Ohjaaja ja pajan osallistujat antavat toisilleen palautetta teksteistä ja teksti-ideoista. Pajan ohjaaja Hanna Räty on toimittaja, Puistojatkot-blogin kirjoittaja ja Alakulttuurikeskus Loukon toiminnanjohtaja.

Ilmoittaudu sähköpostilla jasmina.pitkanen(at)gmail.com tai tekstiviestillä/whatsappilla numeroon 040 821 2254. Kerro viestissä nimesi, puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Voit kysyä pajasta lisätietoja sähköpostitse! Ilmoittautuminen jatkuu niin kauan kuin paikkoja riittää, viim. ma 24.6. klo 16. Huom! Ilmoitathan mahdollisimman pian, jos et pääsekään mukaan. Silloin voimme antaa paikkasi toiselle.

Paja on maksuton ja siihen sisältyy kahvi- ja teetarjoilu.
Tapahtuma Facebookissa

Pe 24.5. - to 13.6. J O T A I N M U U T A -taidenäyttely
Avoinna Oranssilla aina muiden tapahtumien yhteydessä. Projektia voi seurata myös instagramissa nimimerkillä @jotainmuuta
Tapahtuma Facebookissa