Olet täälläTapahtumia / Oranssi ry: Huhtikuun tapahtumat

5.30.4.2019
Valvomo

ORANSSI RY: HUHTIKUUN TAPAHTUMAT
5.-30.4.2019, Oranssi ry, Valvomo (rakennus 11), Suvilahti

Oranssi ry on nuorten omaehtoiselle kulttuuri- ja asumistoiminnalle perustuva kansalaisjärjestö, jonka juuret ovat 1990-luvun talonvaltausliikkeessä.

Kaikki Oranssin tapahtumat ovat päihteettömiä ja pääosin ikärajattomia. Oranssilla ei hyväksytä syrjintää - ei rasismia, ei seksismiä tai muita syrjinnän muotoja. Tiloissa kunnioitetaan jokaisen itsemääräämis- ja määrittelyoikeutta - kunnioita sinäkin! Meininki = DIY! Cash only!

Esteettömyystiedot: Sisäänkäynti Oranssille on esteetön, ja esteetön WC löytyy. Tapahtumatila on kokonaan esteetön ja siinä mahtuu liikkumaan myös isommilla apuvälineillä. Vessat ovat sukupuolineutraaleja.


Pe-la 5.-6.4. HOME SWEET HOME — aikuisten satu sisäilma- ja luottamusongelmista
HOME SWEET HOME käsittelee sisäilmaongelmien näkökulmasta luottamusta yhteyskuntaan, ja sen rakenteiden kantavuuteen. Absurdeihin sfääreihin kurotteleva esitys tarkastelee epämiellyttäviä totuuksia makaaberin karnevalistisesti ja paljastaa niitä laajoja ongelmia, joita yhteiskuntamme konkreettisissa rakenteissa piilee. Esitys hyödyntää esittävien taiteiden eri osa-alueita, kuten nukketeatteria, klovneriaa, musiikkiteatteria ja varjoteatterin keinoja - perinteisen näyttelijäntyön lisäksi. Esityksen kertojina toimivat groteskit klovnihahmot - "arkkidemoni" Jyrki ja hänen uskollinen "kätyrinsä" Omppu. Esityksen päähenkilöt ovat punk-henkisiä muppet-tyyppisiä hahmoja.

Esitykset:
5.4. klo  19
6.4. klo 14 ja19

Liput:
10 € / 15 €, vain käteisellä
varaukset: vaurioteatteri(at)gmail.com, viestin otsikkoon: Lippuvaraus Oranssi+pvämäärä+klonaika
Tapahtuma Facebookissa
vaurioteatteri.weebly.com
 
La 13.4. emmijuulian pop up -taulunäyttely & musiikkia: Viivat, Resham, Kolibre, Jarmo Huhta, Auringonpoika (soolo)
Näyttely klo 13 alkaen läpi illan & musiikkia klo 15 alkaen. Vapaa pääsy, ei ikärajaa, ei syrjintää, ei digirahaa, ei mitään muuta ku taidetta ja hyviä fiiliksiä ja ehkä jotain kahvia/teetä.

Pe 26.4. Mental Beauty vol. 2: Levyjulkkarit
Klo 18-23
Mental Beauty Recordsin bränikän kokoelmalevyn julkaisubileet! "Edistämme omalta osaltamme kotimaisen musiikin monimuotoisuutta toimimalla musiikin matalan kynnyksen julkaisijana, tukemalla DIY-artisteja ja tuomalla erilaisia ihmisiä yhteen. Toimintamme kohderyhmänä ovat mielenterveyskuntoutujat ja kehitysvammaiset henkilöt, mutta käytännössä kaikki asiasta ja toiminnastamme kiinnostuneet ovat tervetulleita mukaan. Haluamme olla rikkomassa erilaisuuteen liittyviä ennakkoluuloja ja stigmaa tuomalla ihmisiä näkyviksi heidän osaamisensa, taitojensa ja lahjakkuutensa kautta. Kaikki Mental Beauty Recordsin julkaisut löydät mm. Spotifysta, Apple music -sovelluksesta ja Deezerista."

LOVE BIRD
NAPALM KITTEN
THE BRANDERMEN
SPK TOIVONEN

Tapahtuma Facebookissa
mentalbeautyrecords.fi
kulttuuriloukko.fi

La 27.4. Abysmal Drag Club
Klo 19-22, show alkaa klo 19.30
Mukana Annie Drogyny, Bianca STD, Jumal Hyyteli, Lilithium, Lucy Wisteria, Rakas Saga, STD Tourer Sportsvagina (esiintyy ja juontaa), Syn Vox & Varanka.
Liput 5 €, käteisellä
Tapahtuma Facebookissa

Su 28.4. Kick Back
Klo 12-18
Tervetuloa Suvilahteen nauttimaan hyvästä musiikista ja ruoasta, rentoutumaan taiteen ja korttipelien parissa ja tekemään takuuvarmasti tyylikkäitä kirppisostoksia! Haluamme luoda tapahtuman, jossa on kevyt, hauska ja rento tunnelma ja jossa jokaisella on tervetullut olo - vaikka tulisi paikalle yksin! Tapahtuma on ilmainen, mutta toki kannattaa varata mukaan käteistä ruokaa ja kirppislöytöjä varten! Kick Back -tapahtumassa noudatetaan turvallisemman tilan periaatteita.
//
Come over to Suvilahti to enjoy great music and food, dance, relax, play card games, create art, take pictures, hang out with friends, shop second hand clothing, network or just chill and enjoy the feeling! Kick Back is for relaxing and having a great time with great people. Our goal is to bring young people together, have fun and create an atmosphere of good energy. You're not obligated to buy anything, just come as you are and chill! Don't be afraid to come alone either, every single one is welcome.
Tapahtuma Facebookissa

Ma 29.4. Oranssin maanantaikahvila
Klo 15-20
Tervetuloa Oranssille hengaamaan vapaamuotoisesti, nauttimaan vegaanisen kahvion antimista ja puuhaamaan yhdessä! Huhtikuun maanantaikahvilassa ohjelmassa on fimo-massalla askartelua sekä Statement Photo Booth! Askarteluun saa ohjausta ja materiaalit ovat maksuttomia. Lisäksi on mahdollisuus tehdä ristipistoja Oranssi radikaaleissa ristipistoissa. Statement Photo Boothissa on saatavilla monenlaista rekvisiittaa ja mahdollisuus kirjoittaa oma julistus tai iskulause mukaan kuvaan. Valokuvia on ottamassa osaavat kuvaajat, joten kuvaa ei tarvitse ottaa itse! Vegaaninen kahvio toimii vapaaehtoisella maksulla, joten jokainen voi maksaa (tai olla maksamatta) tarjottavista oman tilanteensa mukaan.

Tiistaisin Oranssin avoimet sirkustreenit
Klo 18-21
Oranssin sirkustreenit ovat kaikille avoimia ja ilmaisia tapahtumia. Omia välineitä suositellaan tuomaan mukaan, mutta jos et omista, niin tule silti rohkeasti paikalle ja kysy lainaan. Mitäänhän ei ole pakko tehdä, eikä sitoutua mihinkään, joten älä epäröi ja tule messiin! Lisätiedot: leo.kaipiainen(at)sirkusmagenta.fi.
//
Oranssi circus training is an open and free event for all. Traditional training sessions are organized every Tuesday from 6 pm to 9 pm in Oranssi club. It is advised to have your own probs but if you don't have any don't worry, just come and ask to borrow. If you have any questions don't hesitate to ask. More info: leo.kaipiainen(at)sirkusmagenta.fi.