Olet täälläTapahtumia / HDW: Lasten viikonloppu

15.16.9.2018
Kattilahalli

HELSINKI DESIGN WEEK 2018: LASTEN VIIKONLOPPU
15.-16.9.2018, Kattilahalli, Voimalaitos (rakennus 1), Suvilahti

Suvilahden Kattilahalli muuttuu HDW Lasten viikonlopun ajaksi kuvittaja Leena Kisosen luomaksi taikametsäksi, jossa minimuotoilijat pääsevät kokemaan muotoilua ja arkkitehtuuria eri työpajoissa. Työpajoissa voi mm. sisustaa itselleen mieleisen hytin Silja Linen työpajassa, suunnittella ja luoda pienoismallia omasta unelmien kaupungista tai rakentaa valtavaa jättiläisen lyhtyä muoviroskasta yhdessä kavereiden kanssa. Lisäksi voi nauttia Raikastamon luomumehuista ja viettää aikaa ulkona pop-up leikkipuistossa.

Avoinna:
La-su klo 10-16

Tapahtumaan on vapaa pääsy!

HUOM! Turvallisuussyistä ja kulkuväylien tukkeutumisen estämiseksi Kattilahallin sisätiloihin ei voi tuoda lastenvaunuja tai -rattaita.

helsinkidesignweek.com/fi/events/childrens-weekend-2018

Helsinki Design Week lanseeraa oman Lasten designviikon! Uusi Lasten designviikko tarjoaa lapsille luovaa ohjelmaa ja edistää muotoilukasvatusta sekä rakennetun ympäristön tuntemusta. Tapahtumia järjestetään Helsinki Design Weekin yhteydessä 6.-16.9.2018. Lue lisää

Vuonna 2005 perustettu  Helsinki Design Week on Pohjoismaiden suurin muotoilufestivaali. Vuosittain syyskuussa järjestettävällä monialaisella festivaalilla näyttäytyvät muotoilun eri osa-alueiden lisäksi muun muassa muoti, arkkitehtuuri ja kaupunkikulttuuri.

Kuva: Iiris Heikka