Du är härTapahtumia / Circus Helsinki: Rain & Suhde

23.10.2020
Voimalaitos

CIRCUS HELSINKI: KAHDEN ESITYKSEN ILTA - RAIN & SUHDE
23.10.2020, Voimalaitos (rakennus 1), Generaattorisali, Suvilahti

Kahden esityksen illassa nähdään Petri Ekqvistin ja Kare Poutasen livemusiikkia, kiinalaista tolppaa, tanssia ja monologia yhdistelevä teos Rain sekä Kate ja Pasi -sirkusduon pariakrobatiaa ja jongleerausta hyödyntävä teos Suhde.

Väliajalla Circus Helsingin sirkushahmot elähdyttävät katsojia ulkona lämpimän mehun ja popcornin äärellä. Uudessa esityskonseptissa nähdään kaksi 20 minuutin ammattilaisesitystä yhdistettynä sirkustunnelmaiseen väliaikaan ulkoilmassa.

Circus Helsinki haluaa tarjota sirkuselämyksiä myös nykyisessä poikkeavassa arjessa. Ilta toteutetaankin turvallisesti koronavarotoimet huomioiden.

Esitykseen otetaan vain 50 katsojaa, ja katsomossa huomioidaan turvavälit. Väliaika vietetään ulkona, jolloin esityssalin ilma vaihdetaan tehokkaan savunpoistopuhaltimen avulla. Lisäksi suosittelemme yleisölle maskin käyttöä esityksen aikana.

Esitykset:
Klo 20

Esitystä suositellaan yli 12-vuotiaille.
Kesto n. 1h (20 min. + väliaika + 20 min.)

Liput:
15 € (+ käsittelymaksu 0,65 €), hintaan sisältyy lämmin mehu ja popcorn,

Rajatun osallistujamäärän ja jonojen välttämisen vuoksi liput esitykseen tulee ostaa etukäteen. Lipunmyynti Circus Helsingin ilmoittautumissivun kautta.

Tapahtuma Facebookissa