You are hereTapahtumia / Suvilahti TBA: Mariska & Pahat Sudet

8 Feb 2019
Kojehuone

SUVILAHTI TBA: MARISKA & PAHAT SUDET - YHTYE TEKEE LYHYEN PALUUN!
8.2.2019, Suvilahti TBA, Kojehuone (rakennus 8), Suvilahti

Kymmenen vuotta sitten Mariska keräsi ympärilleen Pahat Sudet -yhtyeen. Viisi vuotta sitten bändi lopetti vain kahden albumin jälkeen. Nyt on minipaluun aika.

Mariska ja Pahat Sudet -yhtye teki tuottaja Jukka Immosen kanssa kaksi kultaa myynyttä albumia, saavutti radiosoittolistan ykköspaikan ja esiintyi festivaaleilla ympäri Suomea. Poppia, jazzia sekä punk-iskelmää yhdistelevän yhtyeen kappaleet ovat jääneet elämään bändin lopetettua (2013). Radioaalloilta tanssilavoille vieläkin soivat yhtyeen hiteistä mm. Suloinen myrkynkeittäjä, Liekki sekä Kukkurukuu.

- Tulipa pyyntö erään rakkaus- ja ystävyystarinoita esittelevän musiikkiohjelman taholta pari kuukautta sitten, että rumpali Jaakko Jakku, kosketinsoittaja Klaus Suominen sekä basisti Luis Herrero tulisivat kanssani esittämään Kukkurukuun televisioon. Treeneissä oli niin kivaa ja tuntui kovin oikealta soittaa jälleen alkuperäiskokoonpanon kanssa, että päätimme kasata rivit yhdeksi illaksi ja tarjota musiikillisen illan ystäville 10-vee synttärien johdosta. Paikaksi valikoitui Helsingin kulttuurielämää sulostuttava Suvilahti TBA ja ajaksi 8.2.2019, Mariska kertoo.

Avoinna:
Klo 19-02
 
Liput:
15 €, www.tiketti.fi. Tapahtuma on loppuunvarattu.

Tapahtuma Facebookissa