You are hereTapahtumia / Oranssi ry: Kesä- ja heinäkuun tapahtumat

1 Jun14 Jul 2018
Valvomo

ORANSSI RY: KESÄ- JA HEINÄKUUN TAPAHTUMAT
1.6.-14.7.2018, Oranssi ry, Valvomo (rakennus 11), Suvilahti

Oranssi ry on nuorten omaehtoiselle kulttuuri- ja asumistoiminnalle perustuva kansalaisjärjestö, jonka juuret ovat 1990-luvun talonvaltausliikkeessä. Suvilahden Valvomo-rakennuksessa sijaitsevassa Oranssin kulttuurikeskuksessa järjestetään jatkuvasti erilaisia ikärajattomia, päihteettömiä ja epäkaupallisia tapahtumia.

Pe 1.6. Pirunkirkko
Klo 18–22
Portti Pirunkirkkoon aukeaa ja musta liekki syttyy Oranssilla 1.6. Devenial Verdict / Itsesaastutus / Slave Hands / Loputon Suo
Liput 5 €
Tapahtuma Facebookissa

To 7.6.Tatu Rönkkö: City by Night 
Klo 12–22
Tatu Rönkön kymmentuntinen sooloperformanssi avaa URB 18 festivaalin! Alkusysäyksenä teokselle on ollut Tatu Rönkön kiinnostus ympäröiviin ääniin ja niiden hyödyntäminen musiikissa. Rönkkö on aiemmin käyttänyt mm. metsän, eri rakennusten ja tilojen kuten keittiön ääniä musiikin lähtökohtana. Nyt Rönkköä kiehtoo kaupungin äänet yöllä.

Ajankohdaksi valikoitui yö, koska silloin elinympäristömme hiljenee ja kaupungista nousee esiin ääniä, joita ei päiväsaikaan huomaa tai ole. Yöllä myös hiljaisuus on vallitseva. Teos yhdistelee äänitaidetta ja performanssia taiteilijan omalla tavalla. City By Night -esitys on kestoltaan kymmentuntinen, jonka kautta muodostuu hidastettu ja venytetty aika-tila, jossa minuuteilla ja tunneilla ei ole väliä ja johon yleisö voi kulkea vapaasti sisään ja sieltä ulos. Tatu Rönkkö (s. 1983) on omaleimainen helsinkiläinen rumpali-perkussionisti. Tapahtumaan on vapaa pääsy!

Tapahtuma Facebookissa
urb.fi/urb18/citybynight

La 16.6. Rock Cirkus ry:n bändikilpailu 
Klo 12–21
Tapahtuma Facebookissa

Ma 25.6. Loukko @ Pride
Klo 18–22
Loukko Performing Arts & Underground Drag

5.–14.7. Kino Euphoria
Altogether 100 participants will be selected to join the Kabaret. No previous experience is required from participants, just a passion to make films and/or an interest to make them collaboratively with like-minded people. The event is not a competition nor a battle against time. Our aim is to create new collaborations and experiment in new fields and methods of filmmaking. We may not have a shiny budget, but we have each other to create what we want. Anything can - and will - happen.

Tickets 15 € / session
The event in Facebook