You are hereTapahtumia / Oranssi ry: Huhtikuun tapahtumat

629 Apr 2018
Valvomo

ORANSSI RY: HUHTIKUUN TAPAHTUMAT
6.-29.4.2018, Oranssi ry, Valvomo (rakennus 11), Suvilahti

Oranssi ry on nuorten omaehtoiselle kulttuuri- ja asumistoiminnalle perustuva kansalaisjärjestö, jonka juuret ovat 1990-luvun talonvaltausliikkeessä. Suvilahden Valvomo-rakennuksessa sijaitsevassa Oranssin kulttuurikeskuksessa järjestetään jatkuvasti erilaisia ikärajattomia, päihteettömiä ja epäkaupallisia tapahtumia.

Eikä sitten mittään syrjintää tai rasismia tai puoluepolitiikkaa tai tuputtamista kiitos. Meininki = DIY! Cash only!

Pe-la 6.-7.4. Kaikenlaista Harmia Fest III
Pe klo 18-23, la klo 17-23
Luvassa on jälleen monipuolinen kattaus Suomen parhaita diy-bändejä hardcore punkista kevyempään fiiistelyyn: Rukous, Silent Scream, Tuhoon Tuomitut, Lola Kumtus, Plastic Tones, Uhrit, The Suns, Mustelmia, Blast Ones, Vivisektio, S&M, Misantropic, Kohti Tuhoa, Dj Nasty Bubblegum, Dj Sirpan mutsin tytär, Dj Lude, Dj Teenage At
Liput 10 € / päivä, 18 € / 2 päivää
Tapahtuma Facebookissa

Pe-su 13.-15.4. Tattoo Circus Helsinki 2018
Tattoo Circus tulee nyt kolmannen kerran Helsinkiin! Tapahtumassa on tatuointien lisäksi vankila- ja sirkusteeman ympärille rakennettu ohjelma, joka kutsuu osallistumaan! Tänä vuonna ohjelmassa on mm. sirkusta, tarot-työpaja, bingoa, hiustyöpaja ja paljon muuta. Lisäksi ohjelmaa täyttävät musiikkiesitykset sekä erilaiset keskustelut ja alustukset poliittisten vankien tilanteesta ympäri maailmaa.
Tapahtuma Facebookissa
tattoocircushki.noblogs.org

ARKISTO
Esitykset: pe 20.4. klo 19, la 21.4. klo 16 ja klo 20, su 22.4. klo 14
Teatteri KAMIKATSE esittää Taijatuuli Louhivuoren ohjaaman Arkisto-näytelmän, jonka ensi-ilta oli Lappeenrannassa 9.3.2018. Esitys saapuu huhtikuussa Helsinkiin Oranssi Ry:n tiloihin, joissa ensi-ilta on 20.4.2018. Lavalla nähdään Taijatuuli Louhivuori, Roope Kojo ja Birgitta Taussi. Skenografia Ella Silvennoinen. Pianossa ja valoissa Ismo Monola.

Arkistossa työskentelee kumaraselkäinen nainen. Kun hän kääntää kasvonsa sinua kohti, ei huonosta ryhdistä näy jälkeäkään. Hänen silmissään on terävä katse. En voi sanoa että viihtyisit hänen seurassaan, minä ainakaan en viihdy. Kaija osaa luetella kaikki arkistointiin liittyvät lait ulkoa. Hän elää kaupungin keskellä. Hän elää kaupungin kaiken elämän ja kaikkien tapahtumien keskellä. Elämättä päivääkään omaa elämäänsä. Hän vain arkistoi. Arkistoon päätyy suuret tapahtumat. Syntymät, kuolemat, uudet rakennukset, oikeudenpäätökset, urheilusaavutukset, miljoonakaupan paperit, veri, hiki ja kyyneleet mitä koko kaupunki vuodattaa. Valtava paperimäärä, loputtomat kansiot, niiden keskellä yksi pieni Kaija, joka katsoo ulko-ovea, kirkas valo häikäisee sieltä. Mitähän tuolla valon takana oikein on?

Liput 13 € / 10 €, lippuja voi varata osoitteesta: lippuvaraus.arkisto(at)gmail.com
facebook.com/Teatteri-KAMIKATSE
Tapahtuma Facebookissa

Pe 27.4. B-Komissio Esittää Vol.1
Klo 17-23
Helsingin uuden kokeellisen musiikin konossöörit järjestävät ensimmäisen tapahtumansa. Esiintyjinä: Dispuhtamo, Armelias, Musa Dwarf, tuonnen, Woe Gamala, Säröllä, DJ Vilunki 3000. Musiikin ohessa voit tutustua Veikko Pitkälän MS paint-teoksiin. AVAINSANAT: electronic, experimental, minimalism, surrealism, avant-garde, drone, noise, trip dub, midi, chiptune, ambient. Yhteistyössä: Kokemusjakamo ja Betoni-klubi.
Liput 5 €
Tapahtuma Facebookissa

La 28.4.Noisy and wondrous rock music at Oranssi!
Klo 19-23
Meluisaa ja ihmeellistä rokkia Oranssilla!MIRRORED LIPS (RUS),  FATE VS FREE WILLY, BIR IKI, SILVER FALCONS
Liput 5 €
Tapahtuma Facebookissa


Muu avoin toiminta:

Tiistaisin 3.4., 10.4., 17.4. ja 24.4. Oranssin avoimet sirkustreenit
Klo 18-21
Käytössä on muutamia yhteisiä harjoitusvälineitä kuten keppejä, poita, palloja ja keiloja. Toki omat välineet kannattaa ottaa mukaan, jos sellaisia vain löytyy. Varsinaista opetusta ei ole, mutta vinkkejä ja neuvoja saa ja kannattaa kysellä. Treenit sopivat niin pitkään harrastaneille kuin aloittelijoillekin. Tärkeintä on pitää hauskaa! Lisätiedot leo.kaipiainen(at)gmail.com.

To 5.4. Helsinki Drawing Club
Klo 17-20
Regular get-together for everyone who likes to draw or paint. BYOM – bring your own materials! We'll have paper and some basic tools everyone can use. And please remember, anyone can enjoy drawing! We welcome everyone whether you are a professional artist or have never drawn before. Feel free to bring (vegan) snacks to share, we'll provide tea and coffee! The meetings are held in English.
The event in Facebook

Su 8.4. Take it or Farkkuliivit!
Klo 13-16
KAIKILLE avoimen vaatteiden tuunaustyöpajan. Tule laittamaan rotsit ja liivit kevättikkiin! Paikalle saa tulla myös vaan hengaamaan ja juomaan suffea :) Voit tuoda omat tuunattavasi ja tarvitsemasi materiaalit, lisäksi paikan päältä löytyy pinssikone, neulaa ja lankaa sekä jonkin verran yhteiskäytössä olevia pinssejä, hihamerkkejä, niittejä yms.
Tapahtuma Facebookissa

Su 29.4. ISOT LEVYMYYJÄISET
Klo 10-15
Stadin vinyylitorin isoissa levymyyjäisissä Oranssilla on paikalla pitkälle toistakymmentä myyjää levykauppiaista yksityisiin alan harrastajiin. LP- ja CD-levyjä on tarjolla todella paljon eli kannattaa tulla ajoissa mestoille. Tapahtumassa on myös levyjen ostopiste.