You are hereEvents / Circus Helsinki 20 vuotta -esitysviikko

1520 Dec 2021
Voimalaitos

CIRCUS HELSINKI 20 VUOTTA -ESITYSVIIKKO
15.-20.12.2021, Voimalaitos (rakennus 1), Suvilahti

Sirkuskoulu Circus Helsinki täyttää tänä vuonna 20 vuotta! Vuosijuhlaviikolla 15.12.–20.12. on luvassa laaja kattaus huikeita sirkusesityksiä Circus Helsingin entisiltä oppilailta, jotka ovat jatkaneet taivaltaan esitystaiteen parissa, sekä sirkuskoulun nykyiseltä Esiintyvältä ryhmältä. Tervetuloa nauttimaan sirkuksen taiasta koko perheen kanssa!

Shelter / Johan Juslin ja Jacintha Damström
Ke 15.12. klo 18 / ma 20.12. klo 18 
Shelter on sympaattinen ja hauska esitys koko perheelle, jossa sirkus ja livejazzmusiikki yhdistyvät. Esityksessä näemme ystävyyden tärkeyden ja sen, kuinka tärkeää on hyväksyä toisemme, vaikka tulisimme erilaisista taustoista ja kulttuureista.

Hygge / Circus Helsinki
To 16.12. klo 18
Hygge kutsuu katsojat turvaan villasukkien ja lämpimien syleilyjen maailmaan. Hyggeilijät avaavat kotinsa ovet katsojille ja päästävät heidät sisään maailmaansa, jossa kommunikoidaan liikkein ja elein. Olohuoneen matoilla nähdään akrobatiaa, käsilläseisontaa, jongleerausta, ilma-akrobatiaa, tanssia ja mimiikkaa. Vedä jalkaasi villasukat ja tee olosi kotoisaksi! Tässä kodissa kaikille tarjotaan kuumaa teetä.

Kasvu / Sofia Kistol, Kasperi Kola, Hannu Pham ja Elsi Sloan
La 18.12. klo 19.30
Kasvu on neljän Circus Helsingillä kasvaneen nuoren artistin tähdittämä ilta, jossa sirkuksen, musiikin ja teatterin keinoja hyödyntävien esitysten kautta pohditaan identiteetin rakentumista sekä oman paikan löytämistä osana yhteiskuntaa ja sen normeja. Esitysten lisäksi illan aikana nautitaan mukavasta yhdessäolosta, rennosta livemusiikista ennen esityksiä sekä dj Enriquen rytmeistä väliajalla ja esitysten jälkeen. Ilta on suunnattu vain täysi-ikäisille.

Kepa / Circus Helsinki
Su 19.12. klo 15
Iloinen ja raikas Kepa-sirkusesitys on täynnä vauhtia ja huimia temppuja. Tässä pikkuklovnien leikkipuistossa kiikkulaudalta hypitään voltteja, tynnyreillä seisotaan käsillä, keinussa roikutaan pää alaspäin ja hyppynaruissa tehdään voltteja. Kulmakunnan coolein klovni Kepa sekoittaa pakkaa suurella persoonallaan. Kepa on hyväntuulen esitys, joka sopii erityisen hyvin myös perheen pienimmille.

Rafla / Kate & Pasi
Su 19.12. klo 18
Rafla on nykysirkuksen keinoin kerrottu tarina kiertävästä ravintolasta ja kahdesta ravintoloitsijasta, jotka rakastavat työtään ja toisiaan kommelluksista huolimatta. Raflassa kaikki ei aina mene niin kuin pitää, mutta ilo ja riemu on aina taattu. Kevyen komediallinen ja elämäniloinen teos kaappaa katsojat mukaan akrobatian ja jongleerauksen maailmaan, jossa pizzat, sipulit ja ihmiset lentävät, kun Raflan ravintoloitsijat käyvät toimeen! Esityksen jälkeen yleisö voi jäädä kokeilemaan esityksessä nähtyjä pitsajongleeraustemppuja!

Liput:
11 € aikuinen
6 € lapsi (alle 12 v.)
31 € ryhmälippu (4 hlöä)
Alle 3-vuotiaat pääsevät esityksiin maksutta vanhemman sylissä (ei tarvetta ennakkovaraukselle).
circushelsinki.eventiolive.fi

circushelsinki.fi/vuosijuhlaviikko