You are hereTapahtumia / Bass Game 3Y: Bass Tribe

22 Sep 2018
Tiivistämö

BASS GAME 3Y: BASS TRIBE
22.9.2018, Tiivistämö (rakennus 5), Suvilahti

BASS GAME heimo kokoontuu juhlimaan 3-vuotista taivaltaan BASS TRIBE -teemalla! 10 tuntia kestävien bileiden lineup on suunniteltu BASS GAMEn tyyliin progressiviseksi kokonaisuudeksi, jossa liikkeelle lähdetään deepimmästä ja melodisemmasta technosta ja ilta kasvaa aina progressiiviseen psytrancen tiukkaan nosteeseen asti!

Ulkomailta vieraaksi saamme kolme loistavaa artistia! Kanadalaisen techno tuottajan/djn D-Unityn energinen soundi sopii warehouse ympäristöön loistavasti! Israelista saapuva Timelock on pitkän uran psytrancen parissa tehnyt tuottaja/dj. Hän on myös toinen artisti Suomessa aiemminkin vierailleesta Weekend Heroes kokoonpanosta.

Suomalaisista djstä heimossa mukana ovat Akitek, Danceterian kovassa hypessä oleva Zacharian ja pitkän linjan monitaituri Genki. Kenos live on Chilestä kotoisin oleva tuottaja, jonka mielenkiintoinen live-setti polveilee progressiivisen housen ja technon välimaastossa. Lineupissa ovat mukana myös BASS GAMEn omat tutut ässät Milla Lehto/C.A.T sekä ViliV!

Tiivistämön toinen stage on pyhitetty uusille nouseville heimolaisille! Neophyte stagea houstaavat BASS GAMEn omat kyvyt: JayJay, Mark Ember, Axel Verneri, sekä Foreign Firm. Mukana lineupissa ovat myös Jammin ' ja Dj -kilpailun kaksi voittajaa! Kilpailu pistetään elokuussa käyntiin.

BASS TRIBE teema näkyy voimakkaasti visuaaleissa, esiintyjissä ja toivottavasti myös yleisössä! We are BASS TRIBE!

Avoinna:
Klo 22-08

Liput:
28 €, biletti.fi

Tapahtuma Facebookissa